Četvrtak, 2. svibnja 2024.

FOTO Tehničar se protiv Virovitice ispromašivao, ali na kraju upisao važna tri boda, Podravac siguran protiv Rovišća

Nogometaši Tehničara iz Cvetkovca ostvarili su važnu pobjedu na otvorenju sezone Četvrte hrvatske nogometne lige Bjelovar – Koprivnica – Virovitica. Cvetkovčani su na svom ‘Starom bregu’ svladali Viroviticu s minimalnih 1:0.

Jedini pogodak bio je djelo Karla Jadanića sredinom prvog poluvremena. Hudak je centrirao, Grabar pucao, a Jadanić na drugoj stativi postigao prsima, kasnije se pokazalo, jedini pogodak na utakmici.

— Gledajući rezultat ostaje dojam da možda nismo odradili utakmicu kao što su neki očekivali, ali imali smo apsolutnu kontrolu igre tijekom svih 90 minuta, stvarali smo brojne prilike, ali jednostavno lopta nije htjela ući u gol više od tog jednog puta. Sve u svemu najvažnija su tri boda i to da smo sezonu otvorili pobjedom — rekao nam je kapetan Tehničara Nikola Grabar.

Tako su Cvetkovčani minimalnom pobjedom ušli u sezonu, a baš kako je i rekao Grabar, najvažnija su bila tri boda u prvom kolu. Idućeg vikenda Tehničar čeka gostovanje u Bereku kod Tomislava.

U ostalim utakmicama Podravac je svladao Rovišče s 2:0, Garić i Križevci su odigrali 1:1, a bodove su podijelili i Zdenka i Tomislav rezultatom 2:2. Papuk je u Orahovici svladao Slatinu s 1:0.

Rezultati 1.kola..26.8.2017.Subota

PODRAVAC- ROVIŠĆE 2:0
GARIĆ – KRIŽEVCI 1:1
ZDENKA 91 – TOMISLAV B. 2:2
TEHNIČAR – VIROVITICA 1:0
PAPUK – SLATINA 1:0

Nedjelja,27.8.

DINAMO – PITOMAČA
MLADOST(Kl.Pod.) – GRANIČAR

zatvori