Četvrtak, 2. svibnja 2024.

ŠKOLA NOGOMETA Juniori Koprivnice svladali Međimurje, juniori Slavena remizirali s Interom uz promašeni jedanaesterac

Juniori Slaven Belupa danas su u Zaprešiću igrali svoje prvo prvenstveno kolo protiv vršnjaka Intera. Nakon zanimljivih 90 minuta osvojili su jedan bod. Utakmica je završila rezultatom 2:2.

U susretu s velikim brojem šansi poveli su mladi Farmaceuti pogotkom Mladena, ali je domaćin uspio preokrenuti rezultat u svoju korist. Ipak, Slavenaši su došli do boda drugim pogotkom Mladena i to iz slobodnog udarca. Valja istaknuti da Koprivničanci nisu iskoristili jedanaesterac.

U idućem kolu, juniori Slaven Belupa će u subotu, 2. rujna, u Cvetkovcu na ‘Starom bregu’ ugostiti vršnjake vinkovačke Cibalije.

SASTAV JUNIORA SLAVEN BELUPA: Slukić, Čupić, Dolček, Martinović, Jagarinec, Hajdinjak, Resler, Nikšić, Mladen, Srbljinović, Hlevnjak. Još su igrali: Sinjaković, Mlinarić, Fusić. Trener: Ivica Sertić.

Svoje prvenstvene obaveze danas su odradili i kadeti i juniori Koprivnice koji su u prvom kolu Regionalne lige odmjerili snage s Međimurjem u Čakovcu. Više sreće i znanja danas su imali juniori koji su pogocima Šarlije i Pintarića slavili rezultatom 1:2. Kadeti su pak poraženi s uvjerljivih 3:0.

SASTAV JUNIORA KOPRIVNICE: Šugić, Filipović, Halavuk, Lončarić, Petran, Azenić, Stjepić, Šarlija, Pintarić, Bistrović, Vrban. Još su igrali: Vitelić, Golubić i Matić. Trener: Marijo Dodik.

SASTAV KADETA KOPRIVNICE: Kratzl, Lesar, Nikić, Ljevar, Malenović, Harači, Vuić, Ognjenović, Tomić, Grubešić, Jendrić. Još su igrali: Tolić, Vidović. Trener: Slavko Mešnjak.

zatvori