Nedjelja, 28. travnja 2024.

VIDEO Mladi rukometaši oprostili se od trenera Antonija Pranjića i poželjeli mu sreću u novom klubu

Mladi rukometaši Koprivnice Hangar 18, dječaci rođeni 2004. godine i mlađi, u ponedjeljak su se oprostili od svog trenera Antonija Pranjića koji nakon tri godine rada s talentiranim rukometašima prelazi u najtrofejniji hrvatski ženski rukometni klub – RK Podravku.

Zajedničkim druženjem kod sportske dvorane Gimnazije Fran Galović, mladi rukometaši i njihov trener zaključili su vrlo uspješnu trogodišnju suradnju poželivši sreću jedni drugima.

— Iza sebe, u Koprivnici-Hangar 18, ostavljam najperspektivniju generaciju u klubu, dječake rođene 2004. godine i mlađe, s kojima sam ove godine ostvario velik uspjeh na Završnici Prvenstva Hrvatske. Teško mi je što se rastajemo nakon samo tri sezone zajedničkog rada, ali takav je to posao. Ponosan sam na sve što smo napravili, smatram da smo postavili odlične temelje, a pojedinci ako nastave marljivo raditi mogli bi daleko dogurati. Naravno da ću ih nastaviti pratiti, oni su moja prva generacija koju sam trenirao i sigurno će mi zauvijek ostati u lijepom sjećanju. Želim im puno sreće u daljnjem radu s novim trenerom Mišom Zrakićem. Također, ovim putem želio bih se još jednom zahvaliti svima u klubu na odličnoj suradnji — rekao nam je Antonio Pranjić.

Jucer su se nasi djecaci, rodjeni 2004 i 2005 godine, oprostili od svog trenera Antonio Pranjić koji odlazi u RK Podravku. Antonio, sretni smo sto si tri godine bio vazan dio nase ekipe i zelimo ti svu srecu i uspjehe u daljnjem radu.
Samo jako….

Posted by RK Koprivnica – Hangar 18 on Tuesday, August 22, 2017

 

Pranjić je od svojih sada već bivši igrača dobio na poklon dres reprezentacije Hrvatske, šalicu i loptu s njihovim potpisima i taktički rokovnik. — Bilo je zaista emotivno, hvala im za sve lijepe trenutke. Svađali smo se, smijali smo se, učili smo skupa, proživljavali uspjehe i neuspjehe, ali smo u svakom trenutku bili skupa i zaista će mi ova generacija ostati u najljepšem sjećanju — zaključio je Pranjić.

Podsjetimo, mladi i talentirani trener od 1. rujna postat će trener u Školi rukometa Podravke gdje će preuzeti generaciju djevojčica rođenih 2010. godine.

zatvori