Nedjelja, 28. travnja 2024.

Zeleni otvaraju sezonu teškim ispitom kod Međimurja

Nogometaši Koprivnice nakon šest tjedana napornih priprema napokon startaju s prvenstvenim utakmicama. Ove će subote u prvom kolu Treće hrvatske nogometne lige Istok gostovati u Čakovcu kod prošlogodišnjeg prvaka Međimurja.

Bit će to prva prilika za dokazivanje mladim igračima Koprivnice koje će po prvi puta u službenoj utakmici s klupe voditi trener Josip Omrčen-Čeko.

— Sastav će biti sličan onome koji je istrčao protiv Maksimira i Dugog Sela. Što se tiče samog Međimurja, oni uvijek imaju dobru momčad. Iako im se igrački kadar dosta promijenio, oni su opet jaki. Objektivno, teško u Čakovcu možemo biti favoriti, ali sigurno se tamo ne idemo predati nego se idemo postaviti s pravim gardom. Ako budemo na pravoj razini sigurno se možemo nadati dobrom rezultatu i smatram da će dosta toga ovisiti o nama, a ne samo o njima — rekao nam je trener Koprivnice.

Što se tiče prvih 11, u Čakovcu bismo mogli gledati sastav: Kurtanjek – Tucaković, Brcković, Zanjko, Kolar – Čakarić, Srbljinović, Jajalo – Sminderovac, Jambrušić, Pavlović.

Može li Koprivnica otvoriti sezonu na najbolji mogući način i vratiti se iz Čakovca s pozitivnim rezultatom saznat ćemo nakon subotnje utakmice koja će se igrati s početkom u 17:30.

zatvori