Petak, 3. svibnja 2024.

FOTO/VIDEO Sport, adrenalin, hladno pivo, ljuta pizza i dobra zabava obilježili protekli vikend na Šoderici

Bogat program s mnogo igara i natjecanja održan je na Podravskom moru, a mnogobrojni su posjetitelji imali prilike osvojiti i zanimljive nagrade.

Subotu prijepodne obilježila je simulacija airsofta koju je organizirao koprivnički Airsoft klub Vuk. Natjecatelji iz Slovenije, Bosne i Hercegovine, Srbije i Hrvatske odmjerili su svoje vještine u rukovanju replikama oružja, gađanju i drugim simulacijskim vještinama.

Isto se prijepodne trčalo, bicikliralo i plivalo u sklopu natjecanja Triathlon & Run Šoderica kojeg organizira Sportska udruga “Veliko srce”, dok je poslijepodne bilo rezervirano za ljubitelje ljute hrane. Održano je natjecanje u jedenju ljutih pizza Hot Challenge 2017.

Nedjelja je također započela airsoftom, a u 14 sati na redu je bio Beer Throne Challenge – natjecanje u kojem se ekipe kroz deset brzih i dinamičnih igara bore za “pivsko prijestolje” sastavljeno od 30 gajbi piva.

Tako se pedeset ljubitelja piva između ostalog natjecalo u povlačenju džipa, gađanju limenkom, maloj košarci, beer pongu i paintballu.

Najbolje ekipe bile su Laverna iz Koprivničkog Ivanca i CB Lady iz Virja, a završni izazov koji je odredio pobjednika bilo je upravo ispijanje piva. Nagradu od 30 gajbi piva osvojio je tim CB Ledi, a treći su bili Sportaši sa Škembama iz Koprivnice.

Uz sve ovo, posjetitelji Šoderice su tijekom cijelog vikenda mogli uživati u akrobacijama windsurfera, isprobati vožnju kanuima te razgledati biciklističku i adrenalinsku opremu.

Za večernji koncert oba dana vikenda pobrinuo se bend Dobre vibracije.

Posted by Beer Throne Challenge on Sunday, August 20, 2017

 

Posted by Beer Throne Challenge on Sunday, August 20, 2017

 

Posted by Ljeto na Šoderici on Sunday, August 20, 2017

 

Dobre Vibracije u Aquaterra Lake Resortu…

Posted by Ljeto na Šoderici on Sunday, August 20, 2017

 

Posted by Ljeto na Šoderici on Sunday, August 20, 2017

 

zatvori