Subota, 29. lipnja 2024.

FOTO Mladi nogometaši Starigrada odigrali neriješeno sa Zadrom, kamp završili karaokama i igrom u lunaparku

Mladi nogometaši Starigrada proveli su osam uzbudljivih dana u gradu Pagu, u Dječjem Križevačkom odmorištu, gdje su se zajedno s vršnjacima NK Križevaca pripremali za novu sezonu.

Kamp je organizirala Zajednica športskih udruga grada Križevaca. Ukupno je na put otputovalo 26 igrača NK Starigrada i 15 igrača NK Križevaca, a uzrasne kategorije podijelili su na dvije kategorije – NK Starigrad kadeti kojih je 13 i Pioniri i mlađi kojih je isto tako 13. Kadeti Starigrada, koje je vodio trener Igor Sedlanić, odigrali su prošlog petka prijateljsku utakmicu protiv Zadra II.

U zanimljivom susretu obje momčadi postigle su po jedan pogodak te je rezultat bio 1:1. Jedini strijelac za Starigrad bio je David Nemčić koji je postigao lijepi pogodak na asistenciju Frana BedekovićaArnauta.
Nakon utakmice starijih kolega, miješani sastav pionira Starigrada i Križevaca odigrao je utakmicu protiv Zadrana, a rezultat je završio s uvjerljivih 8:0 za domaćina, što je i logično s obzirom na to da su Zadrani bili stariji.
Da kamp ne bi protekao isključivo u nogometnom okruženju, posljednja dva dana kampa iskorištena su za uživanje u ostalim aktivnostima. Tako je u subotu na natjecanju u karaokama, popularno nazvanim “Zlatni mikrofon”, pobjedu odnio duet Jan Stunja i Domagoj Tušek, a nedjelju su najmlađi članovi iskoristili za igru u lunaparku.
zatvori