Nedjelja, 29. rujna 2024.

FOTO: GRADILIŠTE NA STADIONU Teren s umjetnom travom dobio tribinu, pomoćni teren sve zeleniji

Pravo gradilište je na terenima Nogometnog kluba Slaven Belupo. Pomoćni travnjak sve je zeleniji, teren s umjetnom travom dobio je svoje montažne tribine, dok se na ‘limačkom terenu’ vade tlakavci, kako bi se od jednog igrališta za najmlađe napravila dva.

Gotovo dvije trećine pomoćnog terena do sada je prekriveno novom travom koja se redovito zalijeva, a kako smo saznali iz Kluba, do kraja tjedna bi se u potpunosti trebao zazeleniti.

Novost su montažne tribine na igralištu s umjetnom travom. Podsjetimo, prije nekoliko mjeseci, nakon incidenta na utakmici juniora Slavena i Rijeke, odlučeno je da svi gledatelji moraju biti iza ‘velike ograde’. Očito su ljudi iz Kluba, u želji da olakšaju praćenje utakmica mlađih kategorija, postavili montažnu tribinu s koje će se moći gledati utakmice.

Osim novosti na pomoćnom igralištu i na igralištu s umjetnom travom, počeli su radovi i na ‘limačkom terenu’. Naime, tlakavci koji su do sada vodili prema igralištu s umjetnom travom bit će premješteni s druge strane ograde (pored košarkaškog igrališta) kako bi se dobila dva limačka terena većih dimenzija.

Sve u svemu, pravom gradilištu svjedočimo ovih dana na koprivničkom stadionu, a sve u svrhu poboljšanja uvjeta za sve generacije Nogometnog kluba Slaven Belupo i Nogometnog kluba Koprivnica.

Slušaj uživo
zatvori