Petak, 24. svibnja 2024.

FOTO/VIDEO Brojni županijski ligaši igrali prijateljske utakmice, Herešinčani obranili svoj teren i osvojili turnir

Brojni županijski nogometni ligaši jučer i danas su igrali prijateljske utakmice na kojima su brusili svoju formu za novu sezonu koja većini klubova kreće za dva tjedna. Najzanimljivije je bilo u Herešinu gdje je Omladinac obranio svoj teren i osvojio naslov.

U finalnoj utakmici Herešinčani nisu ostavili puno šanse ivanečkoj Slogi te su slavili s uvjerljivih 4:0. U utakmici za treće mjesto Prekodravac je u zanimljivom susretu pobijedio Starigrad s 2:1.

Bregovska Mladost još je jednom dokazala da će voditi ozbiljnu riječ u Drugoj ligi. Igrači trenera Branka Čmelješevića svladali su Tomislav iz Drnja rezultatom 1:0. Zanimljivu utakmicu gledali smo u Imbriovcu gdje je Borac poražen od ludbreške Podravine s 2:1, a u pravoj maloj golijadi Panonija i novigradska Drava su u Peterancu odigrali 3:3.

Uvjerljive pobjede ostvarili su Tehnika i kloštranska Mladost. Tehnika je bila pobijedila Miklinovec sa 6:2, dok je kloštranska Mladost svladala molvarsku s 8:1. U Kunovcu je Bratstvo bilo bolje od Rudara iz Botinovca s 1:0.

REZULTATI:

Koprivnica: Miklinovec – Tehnika 2:6
Peteranec: Panonija – Drava NP 3:3
Koprivnički Bregi: Mladost KB – Tomislav Drnje 1:0
Imbriovec: Borac – Podravina 1:2
Kloštar Podravski: Mladost KP – Mladost Molve 8:1
Kunovec
: Bratstvo – Rudar B 1:0
Torčec
: Podravec – Močile 4:0

TURNIR U HEREŠINU:

FINALE: NK Omladinac – NK Sloga 4:0
ZA 3. MJESTO: NK Prekodravac – NK Starigrad 2:1


Dodjela nagrada u Herešinu. IZVOR: FB NK Starigrad

zatvori