Nedjelja, 28. travnja 2024.

DRUGA ŽNL Starigrad dočekuje Prugovac, derbi u Sigecu, Bregovci iskupljenje ‘love’ u Goli

Ovog vikenda igrat će se drugo kolo Druge županijske nogometne lige u kojem nas čeka sedam uzbudljivih utakmica, a vjerujemo i sedam zanimljivih rezultata.

Derbi kola igrat će se u Sigecu gdje će snage odmjeriti Mladost i herešinski Omladinac. Domaćin će tražiti svoje prve bodove nakon poraza u Prugovcu, dok će gosti juriti po drugu pobjedu u nizu. Reka bi na svom travnjaku, nakon remija u derbiju protiv Starigrada, trebala imati puno lakši posao protiv GOŠK-a.

— Pred nama je pravi i težak izazov na kojem želimo dokazati i pokazati koliko i kako smo radili tijekom priprema. Znamo da je Mladost domaćinska ekipa, ali vjerujemo u sebe i, kao i u svakoj utakmici, idemo po pobjedu i tri boda. Što se pak utakmice u Reki tiče, s obzirom na pojačanja i rezultat u prošlom kolu u Starigradu, prednost dajem Rečanima — rekao nam je trener i igrač Omladinca iz Herešina Mark Bartolić.

Koprivnička Tehnika će, nakon velike pobjede protiv GOŠK-a u prvom kolu, gostovati u Mokricama Miholečkim kod Hrvatskog bojovnika, a zanimljivu utakmicu gledat ćemo u Vojakovcu gdje će snage odmjeriti Viktorija i Lipa.

— Mislim da je u prvoj utakmici kvaliteta na strani gostiju te da će Tehnika uzeti sva tri boda iz Mokrica. Viktorija me iznenadila pobjedom u Bregima pa sam mišljenja da će isto učiniti i protiv Lipe — prognozira trener Omladinca.

Nakon razočaravajućeg starta u sezonu, bregovska Mladost će bodove iskupljenja ‘loviti’ u Goli protiv Fugaplasta, Starigrad će na svom travnjaku biti favorit protiv Prugovca, dok ćemo u Glogovcu gledati susret dojučerašnjih trećeligaša Rudara i Podravca iz Torčeca.

— Bit će jako zanimljivo vidjeti kako će Bregovci reagirati s obzirom na to da iz prošlog kola imaju tri crvena kartona pa ću u toj utakmici dati prednost Fugaplastu. Protiv Rudara smo igrali prvo kolo i vjerujem da će u toj utakmici slaviti momčad iz Torčeca, dok u Starigradu prognoziram pobjedu domaćina jer su kvalitetnija ekipa i igraju na svom travnjaku — zaključio je Bartolić.

Sve utakmice igrat će se u nedjelju, ona u Mokricama na rasporedu je u 16:30, a sve ostale sat vremena kasnije.

Druga ŽNL – 2. kolo

Rezultate prognozira Mark Bartolić, trener Omladinca iz Herešina.

Nedjelja, 27. kolovoza
16:30
Mokrice Miholečke: Hrvatski bojovnik – Tehnika 2
17:30
Reka: Reka – GOŠK 1
Vojakovac: Viktorija – Lipa 1
Gola: Fugaplast – Mladost (Koprivnički Bregi) 1
Glogovac: Rudar – Podravec 2
Sigetec: Mladost – Omladinac 2
Starigrad: Starigrad – Prugovac 1

zatvori