Subota, 12. listopada 2024.

BIZARAN SLUČAJ Mrtav pijan ga ugrizao za bradu

U Koprivnici i okolici jučer su zabilježena dva slučaja narušavanja javnog reda i mira, izvijestila je Policijska uprava koprivničko-križevačka.

Verbalni sukob u Herešinu između 24-godišnjaka i 38-godišnjaka završio je na vrlo neobičan način. Naime, oko 20:20 sati u Marofskoj ulici došlo je do konflikta mlađeg i starijeg muškaraca ispred i unutar kuće. Najprije su se počastili raznim pogrdnim izrazima da bi potom mlađi starijeg ugrizao za bradu i tako ga lakše ozlijedio.

Mlađi je bio pod utjecajem alkohola od 2,90 promila, a stariji od 2,60. Obojica su smještena u posebne policijske prostorije do otrježnjenja, a zaradili su i optužni prijedlog.

Drugi se slučaj uznemiravanja dogodio u Đelekovečkoj ulici u Koprivnici oko 6:45 sati. 50-godišnji muškarac je na parkiralištu poduzeća prišao autobusu gdje je sjedio vozač. Očito nečim nezadovoljan, galameći je razbio staklo vozačevih vrata.

Nakon toga se udaljio s mjesta događaja, no ubrzo je pronađen te mu je očitana koncentracija alkohola od 0,74 promila. I on je zaradio optužni prijedlog.

Slušaj uživo
zatvori