Četvrtak, 2. svibnja 2024.

VLADO DRAGOSAVLJEVIĆ: Odlazim iz Tehnike zbog posla i privatnih obaveza

Ljubitelje županijskog nogometa danas je iznenadila vijest da Vlado Dragosavljević odlazi s klupe koprivničkog drugoligaša Tehnike. Danas popodne u kratkom razgovoru sam trener nam je potvrdio tu informaciju, a objasnio nam je i zašto i kako je došlo do prekida suradnje.

– Nedavno sam postao voditelj cijele regije u svojoj firmi te ću imati sastanke po cijeloj Hrvatskoj i jednostavno ne bih mogao uskladiti svoje poslovne obaveze i obaveze koje bih imao u klubu. Ne mogu si dopustiti da ne dođem na dva od tri treninga tjedno ili da ne dođem na dvije ili tri utakmice, bilo bi to neozbiljno – objasnio nam je Dragosavljević.

Demantirao je kako glavni ljudi iz Tehnike nisu bili zadovoljni prošlogodišnjim rezultatom. – U razgovoru s predsjednikom Bajalicom shvatio sam da je i njemu, kao što je i meni, jako žao što odlazim, ali je shvatio da je posao posao. Objasnio sam mu zašto sam uzeo pauzu, on je to u potpunosti shvatio i rastajemo se u prijateljskom odnosu. Jednostavno, kada se ne možeš nečemu posvetiti u potpunosti, ne možeš ništa ni napraviti. – rekao nam je bivši trener Tehnike.

Tako su Građevinari nekoliko dana prije priprema ostali bez trenera koji nam je poručio kako iza sebe ostavlja ekipu koja će uz pojačanja koja će pristići tijekom ljetnog prijelaznog roka voditi borbu za sam vrh tablice, da će biti za top tri mjesta Druge lige. Tko će preuzeti klupu Tehnike zasigurno ćemo saznati uskoro.

zatvori