Ponedjeljak, 29. travnja 2024.

VIDEO Urnebesni Bojan Horvat i Sandrino Sabolić spremni su za Ljeto na Zrinskom

Za novo izdanje Ljeta na Zrinskom spreman je i Koprivničancima dobro znani voditeljski dvojac Bojan Horvat i Sandrino Sabolić.

Poznatim koprivničkim radijskim voditeljima koji su oduševljavali okupljene na glavnom gradskom trgu prošlo ljeto, u Gradskoj upravi još su jednom povjerili ovaj nimalo lak zadatak.

Uvijek dobro raspoloženi dvojac koji svojim šalama i pošalicama redovito nasmijava publiku, u svom stilu u kratkom videu najavljuje i ovogodišnju manifestaciju.

Podsjetimo, svi programi i aktivnosti Ljeta na Zrinskom odvijat će se na Zrinskom trgu i u gradskom parku u kojem će biti i tematske zone u kojima će svi posjetitelji moći pronaći nešto za sebe – dječji kreativni kutak, sportsko-rekreativna zona te relax&food zona s ležaljkama i suncobranima.

Planirane su također večeri poezije, Ljetno kino pod zvijezdama – u kojem će se prikazivati filmovi koje su građani odabrali, zatim promocija sportova pod vodstvom stručnjaka sa svrhom stvaranja navike vježbanja i zdravog načina života, kreativne radionice i predstave za najmlađe. Uz sve navedeno, vikendi će biti rezervirani za koncerte.

Ljeto na Zrinskom uz Sandrina Sabolića i Bojana Horvata Horza

Voditeljski duo Ljeta na Zrinskom bit će sjajni i uvijek dobro raspoloženi Sandrino Sabolić i Bojan Horvat Horz ;)
Pogledajte njihovu kratku video najavu.

Ljeto na Zrinskom od 14. srpnja – 27. kolovoza 2017.

Posted by Ljeto na Zrinskom on 11. srpnja 2017

 

zatvori