Nedjelja, 5. svibnja 2024.

VELIKI PREOKRET Odbjegli Francuz vratio se u Koprivnicu i priključio treninzima Farmaceuta

Francusko-koprivnička sapunica danas je dobila novi zaplet. Selim Bouadla prije dvadesetak dana napustio je svlačionicu koprivničkog prvoligaša te nestao bez traga i glasa, a danas se ponovno pojavio na treningu Slaven Belupa.

Podsjetimo, veznjak momčadi trenera Željka Kopića napustio je klub i Koprivnicu pritom rekavši da se nikad više neće vratiti. Razlozi odlaska navodno su bili želja Francuza da napusti Koprivnicu jer mu je obitelj ostala u Francuskoj te odlazak Brazilca Hebera s kojim je Bouadla bio dobar prijatelj.

Sportski direktor Slavena Zvonimir Šimunović najavio je nakon toga da će veznjak biti oštro kažnjen s obzirom na to da je napravio potez koji je za jednog profesionalca nedopustiv.

— Istina je da se Selim danas vratio u klub. Bit će normalno priključen radu prve momčadi, ali isto tako bit će i kažnjen zbog toga što je učinio. Mi smo preko njegovih odvjetnika inzistirali da se on vrati. Svjesni smo da je imao privatnih problema i da se svakom može dogoditi loša i nepromišljena odluka, stoga se logičnim nameće da, nakon što se ispriča ljudima u klubu, trenerima i suigračima, uredno priključi treninzima i stavi na raspolaganje treneru Kopiću — objasnio nam je direktor Šimunović.

Izgledno je dakle da će Bouadla i ove godine nositi dres Slaven Belupa, a Šimunović nam je rekao i kako će se to odraziti na igrački kadar, odnosno prijelazni rok.

— S obzirom na to da će se Selim normalno priključiti radu momčadi i ako uz to uspijemo do kraja dogovoriti Trebotića mislim da smo napravili odličan posao što se tiče veznog reda i da će u sredini terena biti i bolja i jača konkurencija nego prošle sezone — rekao je Šimunović.

Da je Francuz dobar igrač moglo se vidjeti iz njegovih poteza prošle sezone, ali nedovoljna sprema, nezadovoljstvo ili neprilagođenost nisu mu dopustili da njegova dobra izdanja dobiju konstantu. Može li se u novoj sezoni Bouadla opustiti i prilagoditi i tako donijeti Slavenu kvalitetu više, vrijeme će pokazati. Sigurno je da se takvom raspletu nada svaki navijač koprivničkog prvoligaša.

Tako će se za dva ili tri (ovisno o sustavu u kojem će igrati trener Željko Kopić) mjesta u veznoj liniji boriti Vidović, Telushi, Bouadla, Bistrović, Arap i, naravno ako se taj dolazak ostvari, Dinko Trebotić. Jaka i zdrava konkurencija nikad nije na odmet.

zatvori