Ponedjeljak, 29. travnja 2024.

KATIĆ IPAK OSTAJE? Mladi Farmaceut potpisao profesionalni ugovor sa Slavenom

Mladi stoper Slaven Belupa Nikola Katić danas je potpisao profesionalni ugovor sa Slaven Belupom. Katić je do sada upisao 34 nastupa u dresu koprivničkog prvoligaša, a ugovor je potpisao na četiri godine, do 2021.

— Puno mi znači novi ugovor jer je klub pokazao da računa na mene. Mislim da je to pokazatelj da dobro radim i da sam na pravom putu. Pokušat ću opravdati ukazano povjerenje i stručnog stožera i Uprave kluba i vratiti im to na što bolji način, što boljim igrama — rekao nam je Katić.

Iako je ugovor potpisan na četiri godine, gotovo je nemoguće da će ga Katić odraditi do kraja s obzirom na to da se često veže za priče oko mogućeg transfera u inozemstvo.

— Sigurno da takve informacije dolaze do mene, ali pokušavam ostati čvrsto na zemlji. Fokusiran sam na Slaven, igrač sam Slavena i želim u svakoj utakmici dati sve od sebe kako bi ekipa bila što bolja i, naravno, kako bismo došli do bodova — objasnio je Katić.

Trener Slavena Željko Kopić imao je samo riječi hvale za mladog stopera za kojeg smatra da je radom i trudom zaslužio ovaj ugovor.

— Nikola je klasični pokazatelj da sve svojim radom i trudom možeš zaslužiti i izboriti za sebe. U principu, od igrača koji je imao nikakvu ili minimalnu minutažu, došao je do ovoga do čega je došao i na kraju krajeva potpisao i novi ugovor. Mislim da je to jasan putokaz svima koji dolaze u Slaven — rekao je trener Farmaceuta Željko Kopić.

Želja svih navijača Slaven Belupa sigurno će biti da ovaj ugovor bude još veći poticaj za Katića da u budućnosti pruža još bolje partije i svojim igrama, zajedno sa svojim suigračima, donosi bodove Farmaceutima.

zatvori