Ponedjeljak, 6. svibnja 2024.

ČETIRI PROMETNE NESREĆE Nakon sudara dvaju teretnih vozila vozač napustio mjesto događaja

Četiri je prometne nesreće tijekom jučerašnjeg dana zabilježila Policijska uprava koprivničko-križevačka. Jedna se dogodila u Koprivnici, a tri na đurđevačkom području. Ni u jednoj nije bilo ozlijeđenih osoba.

U Koprivnici su se malo iza 17 sati na Varaždinskoj cesti sudarila dva teretna automobila. Vozač Fiata rođen 1988. godine uključivao se u promet, no prethodno se nije uvjerio da to može sigurno učiniti. Naišao je Volkswagen kojim je upravljao vozač rođen 1953. godine, htio ga je izbjeći, ali mu to nije uspjelo i vozila su se sudarila. Vozač Volkswagena napustio je mjesto nesreće, no naknadno je pronađen i obojici slijedi optužni prijedlog.

U ostalim nesrećama, oko 10:10 u Đurđevcu su se na Trgu sv. Jurja zbog nepropisnog uključivanja u promet sudarili osobni i teretni automobil, a ista se stvar dogodila i u 17:15 na raskrižju Ulice grada Vukovara i Vinogradske zbog oduzimanja prednosti prolaska. U posljednjoj nesreći dana, oko 20:13 između Đurđevca i Virja, dva su se automobila sudarila zbog nepropisnog pretjecanja.

zatvori