Subota, 27. travnja 2024.

VIDEO Mališani iz Tratinčice kao preslatki ‘Eko vilenjaci’ oduševili žiri i odnijeli prvu nagradu

Sa svojom predstavom ‘Eko vilenjaci’ mališani iz koprivničkog Dječjeg vrtića Tratinčica osvojili su prvu nagradu na edukativnom natječaju Fonda za zaštitu okoliša i energetsku učinkovitost.

Natječaj ‘Otpad odvoji i nagradu osvoji’ Fond je organizirao u suradnji s Ministarstvom zaštite okoliša i energetike, a provodio se kao jedna od aktivnosti uspostavljanja cjelovitog sustava gospodarenja otpadom u Hrvatskoj s ciljem edukacije djece i mladih o važnosti očuvanja prirode, recikliranja i pravilnog postupanja s otpadom.

 

Eko vilenjaci iz vrtića Tratinčica

Posted by Tomislav Horvatinovic on 3. lipnja 2017

 

Predstavu koja je osvojila Ocjenjivački odbor koji se sastojao od predstavnika Fonda za zaštitu okoliša i energetsku učinkovitost, Ministarstva zaštite okoliša i energetike te kreativne agencije “Organizacija” odglumila su djeca iz skupine Prstići, a u tome su im naravno pomogle njihove odgojiteljice Gordana Škundrić i Željka Turk koje su uglazbile stihove i osmislile prikaz.

Prvu nagradu Prstići su osvojili u konkurenciji dječjih vrtića, a za najbolju predstavu dobit će eko set igračaka, slikovnice Eko vilenjaci i vreće za odvajanje otpada.

zatvori