Petak, 4. listopada 2024.

VETERANI Prvak i posljednjeplasirana momčad se znaju, četiri momčadi u velikoj borbi za treće mjesto

Pred nama je 21. kolo Prve županijske nogometne lige. Dva kola prije kraja sezone Osvit iz Đelekovca osigurao je naslov prvaka, dok se već odavno zna da će legradski Graničar biti posljednjeplasirana momčad prvenstva. Preostala nam je jedino borba za treće mjesto u kojoj sudjeluju Miklinovec, đurđevački Graničar, Križevci i Starigrad. Između te četiri momčadi su tri boda razlike.

Dvadesetprvo kolo igrat će se danas i sutra. U današnjim utakmicama u Đurđevcu će igrati Graničar i Sloga, Starigrad će biti domaćin kloštrasnkoj Mladosti, dok će prvaci na gostovanje u Ferdinandovac.

U sutrašnjim utakmicama gradski derbi igrat će Koprivnica i herešinski Omladinac, Križevci će imati lagan posao protiv legradskog Graničara, dok će Miklinovčani na svom travnjaku ugostiti veterane Jadran-Galeba.

Sve današnje utakmice igrat će se s početkom u 17 i 30 baš kao i sutrašnja između Miklinovca i Jadran Galeba. Koprivnica i Omladinac igrat će sutra s početkom u 17, a Križevci i Graničar s početkom u 18 sati.

21. KOLO PRVE ŽNL VETERANA: 

ČETVRTAK, 01.06.2017.
17:30
Starigrad: Starigrad – Mladost KP
Ferdinandovac: Ferdinandovac – Osvit
Đurđevac: Graničar – Sloga
PETAK, 02.06.2017.
17:00
Koprivnica: Koprivnica – Omladinac
17:30
Koprivnica: Miklinovec – Jadran-Galeb
18:00
Križevci: Križevci – Graničar L

Slušaj uživo
zatvori