Srijeda, 8. svibnja 2024.

Uhvaćen mladić koji je prodavao marihuanu

Policijski službenici Policijske uprave koprivničko–križevačke, dovršili su kriminalističko istraživanje nad hrvatskim državljaninom rođenim 1998. godine, s koprivničkog područja, zbog sumnje u počinjenje kaznenih djela neovlaštena proizvodnja i prometa drogama i omogućavanje trošenja droga.

Naime, sumnja se da je tijekom ove godine u više navrata prodavao drogu marihuanu većem broju osoba s područja Koprivnice i okolice.

Iz Policijske uprave koprivničko-križevačke izvijestili su da je izvršenom pretragom kuće i drugih prostorija pronađena i oduzeta manja količina marihuane, 13 komada sjemenki konoplje tipa droga, digitalna vaga i 165,6 grama duhana.

Također, tijekom kriminalističkog istraživanja od 22–godišnjaka je oduzeto 1,7 grama marihuane i protiv njega će biti podnesen optužni prijedlog nadležnom prekršajnom sudu zbog neovlaštenog posjedovanja droge.

Zbog sumnje u počinjenje kaznenih djela neovlaštena proizvodnja i promet drogama i omogućavanje trošenja droga prema osumnjičeniku je podnesena kaznena prijava nadležnom državnom odvjetništvu i predana je pritvorskom nadzorniku.

zatvori