Subota, 27. travnja 2024.

SLAVEN DOVODI NAJBOLJEG STRIJELCA LIGE? Počinju pripreme, evo novosti iz kadra

Nogometaši Slaven Belupa sutra startaju s novim pripremama i to za sezonu 2017./2018. Igrači trenera Željka Kopića imali su tek dva tjedna odmora što je logično s obzirom na rani početak prvenstva.

Kopić će prozivku napraviti sutra na Gradskom stadionu u 10 sati. Farmaceuti će u Koprivnici trenirati sve do 24. lipnja kada odlaze u Sloveniju u svoju stalnu bazu na Rogli gdje će boraviti i trenirati deset dana. U prvom, ‘koprivničkom’ dijelu priprema Slaven će igrati prijateljsku utakmicu protiv mađarskog prvoligaša Ferencvarosa i to 17. lipnja u Siofoku.

Na pripremama u Sloveniji Slaven će odigrati najmanje tri prijateljske utakmice. Prvu 24. lipnja protiv slovenske Gorice, a ostali protivnici bit će poznati naknadno. Sigurno je da igrače koprivničkog prvoligaša čekaju naporne pripreme, a ono što većinu navijača zanima je to s kakvim će sastavom i s kojim igračima Slaven ući u novu sezonu.

Jedna od najzanimljivih novosti svakako je još uvijek nepotvrđeni dolazak najboljeg stijelca Druge hrvatske lige Benjamina Tatara. Tatar je jutros portalu sportnews.hr izjavio kako odlazi u Slaven Belupo. Riječ je o 23-godišnjaku podrijetlom iz Bosne i Hercegovine koji je do sada igrao za Goricu te u protekloj sezoni zabio 13 golova, uz jedan u Kupu.

Također, u kuloarima Gradskog stadiona govori se kako Slaven Belupo ostaje bez svog najboljeg strijelca, Brazilca Hebera, koji navodno odlazi u Rijeku i sutra se neće pojaviti na pripremama.

Podsjetimo, jedini službeno potvrđeni novi igrač Slaven Belupa u narednoj sezoni je Vice Kendeš (23).

zatvori