Subota, 4. svibnja 2024.

Koprivnica protiv Višnjevca zaključuje sezonu, Ivanović: Ne smijemo ih podcijeniti, ali neće biti problema

Nogometaši Koprivnice sutra će utakmicom protiv Višnjevca zaključiti još jednu trećeligašku sezonu. Na koprivničkom Gradskom stadionu Zeleni će ugostiti posljednjeplasiranu momčad prvenstva u sklopu 30. kola Treće HNL Istok.

Koprivnički trećeligaš ne može niti gore niti dole na ljestvici – sezonu će završiti na 15. mjestu. Da je mladoj momčadi želja s pobjedom otići na odmor i barem malo popraviti proljetni dojam potvrdio nam je ponajbolji igrač Koprivnice Luka Ivanović.

– Iako nam dolazi posljednja momčad lige naravno da ju ne smijemo podcijeniti jer takve utakmice znaju bit vrlo nezgodne. Mi ćemo u utakmicu ići maksimalno i mislim da neće biti problema. Šteta što je sezona pri kraju jer se u zadnjih četiri, pet kola vidi napredak u igri. Da smo ovako igrali od početka sigurno bi bili u sredini ljestvice, a možda čak i u vrhu – rekao nam je Ivanović.

Dodao je Ivanović kako nije zadovoljan sezonom iza sebe, a odgovorio je i na pitanje ostaje li ili ne u Koprivnici i iduće sezone.

– Mogao sam puno više i na jesen u Međimurju i na proljeće u Koprivnici. Ostaje žal za golovima kojih sam relativno malo postigao (osam, nap.a.). Smatram da imam kvalitetu za puno više, samo moram posložiti neke stvari. Što se tiče mog ostanka u Koprivnici još uvijek nisam siguran što će i kako biti. Koncentriran sam na Višnjevac nakon kojeg ćemo svi odmoriti glave i vidjeti što će biti u budućnosti – zaključio je Ivanović.

U prvom međusobnom susretu ovih dviju momčadi, još u studenom prošle godine Višnjevac je slavio rezultatom 1:0. Bila im je to jedna od tri prvenstvene pobjede u ovoj sezoni. Što se tiče sastava, privremeni trener Koprivnice Bojan Tucaković neće moći računati na već dugo ozljeđene Brckovića, Srpaka i Bukovca, što znači da će u sastavu ponovno biti juniori koji vrijedno skupljaju iskustvo posljednjih nekoliko kola.

Mogu li Zeleni sezonu završiti pobjedom vidjet ćemo sutra nakon utakmice koja će se igrati s početkom u 15 sati na koprivničkom Gradskom stadionu.

 

zatvori