Subota, 4. svibnja 2024.

FOTO/VIDEO Bili smo na finalu kupa Hrvatske između Rijeke i Dinama

Nogometni klub Rijeka sinoć je osvojio kup Hrvatske pobjedom nad zagrebačkim Dinamo rezultatom 3:1. Tako su Riječani, nakon što su prije desetak dana osvojili prvenstvo Hrvatske, došli do svoje druge titule.

Finale kupa odigrano je u odličnoj atmosferi Varaždinu pred više od 8000 navijača. Rijeka je do pehara došla s dva pogotka Gavranovića i jednim Župarića, dok je za Dinamo počasni pogodak zabio Olmo. Valja napomenuti da je u momčadi dvostrukog prvaka Hrvatske bio i jedan bivši igrač Slaven Belupa. Posljednjih dvadesetak minuta u finalu Kupa dobio je u dresu Rijeke Dario Čanađija.

Na utakmici je bila i redakcija informativnog portala Drava.info. Atmosfera je bila uistinu odlična. Pun stadion, navijanje, dobar nogomet nisu propustile ni velike bivše i sadašnje zvijezde iz nogometnog miljea. Ante Čačić, Miljenko Mumlek, Samir Toplak, Martin Novoselac, Zorislav Srebrić, Damir Besek, Robert Markulin, Srebrenko Posavec i mnogi drugi došli su pogledati dvoboj za pehar kupa Hrvatske.

Podsjetimo, prošlogodišnje finale igralo se u Osijeku gdje je Dinamo svladao Slaven Belupo. Sigurno je želja svih navijača koprivničkog prvoligaša da već iduće godine Farmaceute gledamo u ovako bitnoj utakmici. Živi bili pa vidjeli!

zatvori