Petak, 26. travnja 2024.

FOTO Mnogobrojna publika uživala na koncertu Miroslava Škore

Jučer je počelo 50. Križevačko veliko Spravišče. Ovogodišnji program prožet je različitim zanimljivim događanjima za sve dobne skupine i interese različitih posjetitelja, počevši od sajma malih životinja, uličnih festivala, preko zanimljivih kulinarskih, pivskih i vinskih događanja pa sve do revijalnih utakmica i sportskih događaja.

Završetak prvog dana Križevačkog velikog Spravišča jučer je začinio veliki vatromet na trgu, koncert muzike iz kultnog filma “Tko pjeva zlo ne misli” te koncert Miroslava Škore.

Križevačko veliko Spravišče održava se pod visokim pokroviteljstvom Predsjednice Republike Hrvatske Kolinde Grabar-Kitarović koja je prilikom prihvaćanja pokroviteljstva naglasila kako je je Križevačko veliko Spravišče “postala manifestacija omiljena među stanovnicima sjeverozapadne Hrvatske kao i brojnim posjetiteljima iz cijele zemlje i inozemstva. Vjerujem kako će dobri domaćini i ove godine predstaviti bogatstvo i raznovrsnost kulturne ponude Križevaca i Kalničkog prigorja”.

Miroslav Škoro raspjevao je u jučer u večernjim satima brojne posjetitelje na 50. Križevačkom velikom spravišču. Donosimo djelić atmosfere.

zatvori