Subota, 4. svibnja 2024.

FOTO Koprivnica uvjerljiva protiv Višnjevca za kraj sezone

Nogometaši Koprivnice pobjedom su zaključili još jednu trećeligašku sezonu. Danas su na koprivničkom Gradskom stadionu u sklopu 30. kola Treće HNL Istok protiv posljednjeplasiranog Višnjevca odigrali 4:1.

Bez obzira na današnji ishod znalo se da će Koprivnica ostati na pretposljednjem mjestu prvenstvene ljestvice. Pitanje je samo bilo s koliko će bodova završiti sezonu. Ukupno su Zeleni osvojili 29 bodova sa skorom od osam pobjeda, pet neriješenih i 17 poraza.

Što se tiče današnje utakmice, Koprivnica je prilično lagano svladala Višnjevac. U 10. minuti Tkalčić je zabio za 1:0, a do kraja poluvremena prednost je povećao Tucaković. U drugom dijelu vidjeli smo nova dva pogotka u mreži gostiju. Zabijali su Bubnjić i Rajić. Počasni pogodak za goste postigao je Mihaljević.

Još jedna turbulentna sezona je iza Koprivnice i sigurno je, ako se iduće godine želi izbjeći borba za opstanak, da se nešto mora promijeniti. Kako se priča u kuloarima ponovno će biti prometno ljeto u svlačionici koprivničkog trećeligaša, a to nikako nije dobro ukoliko se želi ostvariti određena konstanta. Može li se od iduće sezone krenuti na bolje, vrijeme će pokazati.

 

zatvori