Subota, 27. travnja 2024.

‘BOMBA’ S GRADSKOG STADIONA U svlačionicu Slavena vraća se bivši kapetan?

Da je zaista prometno u svlačionici Slaven Belupa već smo nekoliko puta napisali. Na prvom treningu, odrađenom jučer, bilo je čak 30 igrača, a slika kadra mijenjat će se iz dana u dan. Neslužbena informacija koju smo jučer saznali je ta da se među Farmaceute vraća bivši kapetan.

Nakon kratke epizode u Bugarskoj Slavenu bi se ponovno trebao priključiti Mateas Delić.

– Sve je moguće. Imam nekoliko ponuda tako da još ništa ne mogu konkretnije reći. Sve što mogu potvrditi je to da će sve biti poznato za par dana – rekao nam je bivši kapetan Slaven Belupa.

S obzirom na to da se na veliko priča da će klub napustiti Heber koji je najbliži Rijeci (navodno se za sada klubovi ne mogu dogovoriti oko odštete, Rijeka nudi 500.000€, a Slaven traži nešto više od 600.000€) i da navodno ima dosta ponuda za Ivanovskog, logično bi bilo da koprivnički prvoligaš traži pojačanja u napadačkom segmentu igre.

Naravno, Delić ne bi bio samo igračko pojačanje. Domaći dečko i bivši kapetan sigurno je svim Slavenašima ostao u pozitivnim sjećanjima pa bi na koprivnički Gradski stadion stigao i pokoji navijač više. Prijelazni rok je takav, tko će doći, a tko otići mijenjat će se iz dana u dan. Sigurni da li je netko postao bivši ili novi Faramceut bit ćemo nakon službenih objava iz kluba.

zatvori