Ponedjeljak, 29. travnja 2024.

NIJE DUGO MIROVAO Želimir Mešnjak pronašao je novi angažman

Želimir Mešnjak, bivši trener NK Koprivnice, pronašao je novi angažman. Od subote će postati savjetnik austrijskog niželigaša SC Kroatisch Minihof te će s klupe pokušati pomoći ekipi u borbi za opstanak.

— To je klub u kojem sam igrao prije angažmana u Koprivnici. Momčad je trenutno predzadnja i bori se za opstanak, a ja ću im u posljednjih pet kola pokušati pomoći da to i ostvare. Prva utakmica već je u subotu i nadam se da će sve startati na najbolji mogući način. Što se tiče nastavka suradnje, iz austrijskog kluba su mi ponudili da u potpunosti preuzmem klub na ljeto, ali moram vidjeti što će biti u Hrvatskoj. Sigurno mi je velika želja da pronađem nešto profesionalno. Ako se to ne ostvari, vrlo vjerojatno ću nastaviti u Minihofu — rekao nam je Mešnjak.

Popularni Meho najavio je nakon ostavke u Koprivnici da će brzo pronaći novi angažman i to je učinio. Hoće li uspjeti pomoći klubu iz Austrije u borbi za ostanak u ligi saznat ćemo uskoro, a zanimljivo će biti pratiti njegov trenerski put na ljeto. Hoće li pronaći novi angažman ili će nastaviti u Austriji, vrijeme će pokazati.

zatvori