Ponedjeljak, 29. travnja 2024.

ZAVRŠNICA KUPA Podravka Vegeta u Umagu ‘lovi’ prvi trofej sezone, Nemaškalo: Spremne smo!

Rukometašice Podravke Vegete sutra će na Završnici kupa Hrvatske u Umagu igrati polufinalni susret protiv riječkog Zameta. S obzirom na to da je drugi par polufinala Dugo Selo i Trešnjevka, jasno je da su Podravkašice velike favoritkinje za osvajanje prvog naslova ove sezone.

Podsjetimo, koprivničke prvakinje u četvrtfinalu izbacile su zagrebačku Lokomotivu u susretu kojeg su mnogi proglasili ‘finalem prije finala’.

Hoće li se Katja i ove subote fotkati s peharom? IZVOR: FB Ekatarina Nemaškalo

— Spremne smo za Završnicu i jedva čekamo da to sve krene. Moja očekivanja su definitivno ulazak u finale i borba za naslov. Ne bih se htjela previše zaletiti s najavama finala, moramo ići utakmicu po utakmicu. Prva je Zamet i samo smo na nju koncentrirane. Tek kada osvojimo Kup i pokažemo da smo najbolje u Hrvatskoj, onda ću moći reći da smo ispunile očekivanja. Zamet je jako dobra ekipa i zapravo nemaju što izgubiti, stoga nas sigurno čeka težak susret. Ne smijemo ih ni u kojem slučaju podcijeniti, već moramo ući maksimalno u utakmicu i riješiti pitanje pobjednika već u prvom poluvremenu. Trenutno je za nas utakmica sa Zametom finale. Ako, što svi očekujemo, uđemo u finale svejedno nam je tko će nam biti protivnice. Vjerujem da će se obje ekipe boriti maksimalno te bi drugo polufinale moglo biti dosta neizvjesno. Ukoliko prođemo u finale, očekujem pobjedu i da ponovno podignemo pehar i stavimo ga u naše vitrine gdje mu je i mjesto — rekla nam je jedna od glavnih uzdanica Podravke, Ekatarina Nemaškalo.

Podravka Vegeta i Zamet svoje snage će odmjeriti sutra s početkom u 17 sati, a potencijalno finale igrat će se u subotu u 17:30.

zatvori