Četvrtak, 2. svibnja 2024.

VELIKO IZNENAĐENJE Ide li Tomislav iz Drnja u Međužupanijsku ligu? Mihalić: Idemo!

Iako se u nogometnim kuloarima pričalo da će u Međužupanijsku nogometnu ligu iz Prve županijske lige gotovo sigurno ići kloštranska Mladost, danas nas je uprava prvoplasiranog Tomislava iz Drnja obavijestila kako je na Upravnom odboru kluba odlučeno, ukoliko Drnjančani osvoje prvo mjesto, da će se ići u rang više.

– Odluka je donesena na sastanku Uprave kluba. Htjeli bismo se okušati u većem rangu još jednom. U toj ligi su Tehničar, Virje, Đurđevac, a možda nam dođe i Koprivnica i sigurno je da bismo imali mnoštvo dobrih utakmica. Što se tiče financijskog dijela, to ćemo pokriti najmom našeg kafića, s nekoliko sponzora, a pomoći će nam i naša Općina. U slučaju da budemo prvi u Prvoj ligi ići ćemo u Međužupanijsku ligu – rekao je Ivan Mihalić, član uprave kluba.

Zanimljivo je da je ova odluka ‘puštena’ u medije samo nekoliko dana prije velikog derbija s drugoplasiranom kloštranskom Mladosti koja je najavila svoj odlazak u MŽNL ukoliko ostvare plasman među tri najbolje momčadi.

– Drnjančani za sada nisu predali prijavi za MŽNL. Za to imaju vremena do, otprilike, kraja šestog mjeseca. Moraju nam predati odluku kako bi ih naš Savez prijavio za ligu više – rekao nam je tajnik nogometnog saveza naše županije Danijel Lončar.

Da li je ovo samo trik uprave Tomislava kako bi unijeli nemir u redove kloštranske Mladosti ili Drnjančani uistinu žele u MŽNL saznat ćemo uskoro.

zatvori