Petak, 26. travnja 2024.

SLAVEN PROTIV ISTRE Kopić najavio promjene u sastavu, a uskoro kreću i radovi na travnjaku

Nogometaši Slaven Belupa ove će nedjelje ugostiti Istru 1961 na koprivničkom Gradskom stadionu u sklopu 32. kola Prve hrvatske nogometne lige.

Nakon pobjede protiv Dinama i remija sa Splitom, Farmaceuti će nove bodove tražiti protiv sedmoplasirane momčadi prvenstva koja ima 33 osvojena boda, dva manje od koprivničkog prvoligaša. Ukoliko Slavenaši žele zadržati peto mjesto na kojem se trenutno nalaze, tri boda protiv Puljana puno bi značila.

— Ono što sam naglašavao i prije, u svakoj utakmici do kraja sezone moramo biti na maksimalnoj razini. Inzistirat ću na angažmanu svakog pojedinca, ali i cijele momčadi. Moramo odigrati dobro u kontekstu ovog prvenstva, ali isto tako i u kontekstu svega onoga što želimo u idućoj sezoni. Želimo što jasniju sliku. Što se tiče utakmice s Istrom, bit će promjena u sastavu — rekao je trener Slavena Željko Kopić.

Tehnički direktor Slaven Belupa Robert Kerovec rekao je kako će radovi na pomoćnom terenu koprivničkog Gradskog stadiona započeti idućeg mjeseca. Projekt će dijelom financirati klub, a dijelom Grad. Preostalo je srediti još određenu papirologiju prije nego što krenu radovi.

Ipak, trenutno je najvažnija nedjeljna utakmica protiv Istre koja će se igrati na Gradskom stadionu s početkom u 17 sati.

zatvori