Utorak, 7. svibnja 2024.

Slaven bez pola momčadi u Osijeku, David Arap: U dobrom smo ritmu, možemo do bodova

Nogometaši Slaven Belupa sutra će u sklopu 33. kola Prve hrvatske nogometne lige gostovati u Osijeku. Farmaceuti su u četiri ovogodišnja dvoboja sva četiri puta poraženi od Osječana, ali forma u posljednja tri kola sugerira da koprivnički prvoligaš sutra nije bez šansi.

Nakon što su svladali Dinamo i Istru te odigrali neriješeno sa Splitom, nogometaši Slaven Belupa s optimizmom odlaze u Osijek. Ipak, trenera Željka Kopića brine zdravstveni bilten njegove momčadi:

— Imamo, što se tiče kadra i brojčanog stanja u svlačionici, najveći problem u ovoj sezoni. Osim Katića koji je kartoniran, nedostajat će Međimorec, Melnjak, Tadić, Pokrivač i Radić koji su ozlijeđeni ili nedovoljno spremni, a noćas su nam Marković i Ivanovski završili na hitnoj zbog crijevne viroze — rekao je Kopić.

Mladi Slavenov veznjak David Arap siguran je da Farmaceuti mogu do dobrog rezultata u Osijeku.

— Mi ako budemo pravi i maksimalno angažirani imamo velike šanse. Znamo da će Osječani biti motivirani pred svojim navijačima, ali mi smo u dobrom ritmu zadnjih par utakmica, planiramo tako nastaviti i završiti polusezonu što uspješnije — rekao je Arap.

Utakmica Osijeka i Slavena igrat će se sutra s početkom u 19 sati.

zatvori