Nedjelja, 5. svibnja 2024.

ŠKOLA NOGOMETA Kadeti Slavena zabili sedam komada Šibeniku, juniori Koprivnice u 90. promašili jedanasterac za pobjedu

Bogat sportski vikend je iza mladih nogometaša Slaven Belupa i Koprivnice. Slavenovi pioniri i kadeti odmjerili su snage s vršnjacima Šibenika, dok su kadeti i juniori Zelenih gostovali u Čakovcu kod Međimurja.

Kadeti koprivničkog prvoligaša, pod vodstvom trenera Vedrana Medenjaka, u potpunosti su nadigrali vršnjake Šibenika svladavši ih, ni manje ni više, nego sa 7:0. Golove su postizali Sinjaković, Janeš, Resler, Bistrović, Mlinarić i dva puta Liklin. Pioniri su pak, pod vodstvom trenera Dalibora Gorupića, osvojili bod. U tvrdoj utakmici u kojoj su Slavenaši dali sve od sebe, golove nismo vidjeli te je utakmica završila 0:0.

Prvenstvene obaveze imali su i mladi igrači Koprivnice. Juniori trenera Slavka Mešnjaka u pravoj golijadi remizirali su s Međimurjem rezultatom 4:4. Po dva pogotka postigli su Novak i Šokec, a dodajmo kako je Novak u 90. minuti promašio jedanaesterac za pobjedu. Kadeti su, pod vodstvom trenera Zvonimira Keleka, upisali poraz protiv Međimurja rezultatom 3:0.

Juniori Slavena ostvarili su pobjedu na gostovanju kod Intera u Zaprešiću. Pod vodstvom trenera Ivice Sertića slavili su rezultatom 2:3, a golove su postigli Bistrović, Lisjak i Bogojević.

zatvori