Petak, 26. travnja 2024.

RADIO DRAVA PONOSNI SPONZOR: Škola u Đelekovcu dobila vrtnu sjenicu

Đelekovečka Osnovna škola Mihovila Pavleka Miškine od jučer u svom dvorištu ima vrtnu sjenicu. Svečanost njena otvaranja održana je uz program obilježavanja Dana obitelji pa su se u školskom dvorištu okupili i učenici i njihovi roditelji, ali i partneri i prijatelji škole.

Ravnateljica Sonja Vuljak posebno je zahvalila Radio Dravi koja je donirala sjenicu, te njenom vlasniku Damiru Polančecu, rođenom Đelekovčanu i bivšem đaku ove škole. Za postavljanje sjenice zaslužni su pak roditelji Pavo Bilješko i Marijan Gašpar koji su uredili temelje za sjenicu.

Među uzvanicima su bili i načelnica Općine Đelekovec Štefica Sirutka, općinska vijećnica Marina Mihalec te Jasna Slukić, direktorica Radio Drave i Dubravka Pobi, djelatnica u marketingu Radio Drave.

Učenici đelekovečke škole uz novu sjenicu izveli su prigodni program. Recitacijama, pjesmama i plesom, osobito pjesmom “Kad si sretan” oduševili su okupljene. Druženje je nastavljeno na školskom igralištu gdje su održane igre i natjecanja u kojima su zajedno sudjelovali učenici i njihovi roditelji.

zatvori