Srijeda, 8. svibnja 2024.

PRVA ŽNL Derbiji u Drnju i Ždali, Blažek: Imperativ su nam tri boda protiv Fugaplasta

Pred nama je 23. kolo Prve županijske nogometne lige. Najzanimljivi dvoboj kojeg svi s nestrpljenjem čekaju igrat će se u Drnju gdje ćemo gledati borbu za naslov prvaka.

Prvoplasirani Tomislav ugostit će drugoplasiranu kloštransku Mladost. Drnjančani imaju dva boda prednosti i sigurno je da bi pobjedom stavili jednu ruku na pehar. — Pravi derbi nas čeka. Mislim da će Tomislavu dosta nedostajati Manojlović i mislim da će na kraju ta utakmica završiti neriješeno — rekao nam je trener Prekodravca Zdravko Blažek.

U ostalim susretima, u Novigradu će snage odmjeriti Drava i Panonija dok će u Ždali Prekodravac biti domaćin Fugaplastu. — Mi smo se u prošlom kolu toliko ispromašivali da je to gotovo nevjerojatno. Da smo pobijedili već bismo osigurali opstanak. Ovako u susjedskom derbiju protiv Fugaplasta, koji će biti teška i tvrda utakmica, idemo od prve minute na pobjedu jer su nam tri boda imperativ. Susret Drave i Panonije bit će neizvjestan. Panonija, ako se ne želi dovesti u probleme, ne smije izgubiti u Novigradu i mislim da će biti X — rekao nam je trener Prekodravca.

Sloga će u Koprivničkom Ivancu igrati protiv legradskog Graničara dok će Tomislav u Žabnu ugostiti molvarsku Mladost. — Sloga je poboljšala formu u zadnje vrijeme, ostvarila nekoliko pobjeda i vjerujem da će svladati Graničar koji ovog proljeća igra dosta toplo-hladno. U Žabnu ćemo gledati dvoboj davljenika. Tomislav se mora paziti jer ima težak raspored do kraja sezone, ali mislim da pobjednika u tom susretu neće biti — prognozira Blažek.

Osvit će nove bodove tražiti u Đelekovcu protiv Bratstva dok će u Imbriovcu Borac snage odmjeriti s Kalinovcem. — Kunovčani odlično igraju u gostima, ali mislim da će Đelekovčani opravdati ulogu favorita na svom travnjaku i osvojiti tri boda. U Imbriovcu, pogotovo sada kada se vraća Bači, bit će čista jedinica — zaključio je trener Prekodravca.

Utakmica u Đelekovcu igrat će se u nedjelju s početkom u 10 sati, a sve ostale na rasporedu su od 17 sati.

Prva ŽNL – 23. kolo

Rezultate prognozira Zdravko Blažek, trener Prekodravca (Ždala).

Nedjelja, 14. svibnja
10:00
Đelekovec: Osvit – Bratstvo 1
17:00
Novigrad Podravski: Drava – Panonija X
Ždala: Prekodravac – Fugaplast 1
Koprivnički Ivanec: Sloga – Graničar 1
Sveti Ivan Žabno: Tomislav – Mladost M X
Drnje: Tomislav – Mladost KP X
Imbriovec: Borac – Kalinovac 1

zatvori