Četvrtak, 2. svibnja 2024.

Podravka u posljednjoj domaćoj utakmici sezone dočekuje Umag

Rukometašice Podravke Vegete u petak će igrati posljednju utakmicu na svom parketu u ovoj sezoni. U sportskoj dvorani koprivničke Gimnazije Fran Galović ugostit će Umag u 25. kolu Prve hrvatske rukometne lige.

Podravkašice su već sutra mogle slaviti naslov prvaka, ali je drugoplasirana Lokomotiva jučer svladala Koku u Varaždinu golom u posljednjoj sekundi utakmice i tako ostavila pitanje o naslovu otvorenim do zadnjeg kola kada će se u Zagrebu igrati najveći hrvatski derbi između Lokomotive i Podravke. Prije toga, obje ekipe imaju lagan zadatak – Podravka u Koprivnici protiv Umaga, a Lokomotiva na gostovanju kod Osijeka.

Podsjetimo, trebalo bi se dogoditi pravo malo čudo da Podravka ne osvoji naslov. Zagrepčanke bi ih na svom parketu trebale svladati s više od osam golova razlike što je, objektivno govoreći, gotovo nemoguće. Ipak, naše rukometašice moraju ići korak po korak, a prvi je sutra, u sportskoj dvorani koprivničke Gimnazije, protiv Umaga. Utakmica će se igrati s početkom u 20 sati.

zatvori