Petak, 17. svibnja 2024.

SJAJAN USPJEH Naš DJ Phoenix Kraundler osvojio je drugo mjesto na Burn Residency natjecanju

Naš Koprivničanac Deni Udorović, publici poznatiji pod imenom Phoenix Kraundler, nakon ulaska u top 5 osvojio je drugo mjesto na ovogodišnjem Burn Residency natjecanju. Samo mu je malo nedostajalo do pobjede i odlaska na Ibizu, što je ove godine uspjelo Lovri iz Šibenika.

Natjecanje je održano u zagrebačkom Klub.-u u sklopu projekta “Vibra”, ispričao nam je Deni. — Upoznao sam ostale finaliste i članove žirija, spojili smo opremu i u 21 sat je počelo natjecanje. Svaki natjecatelj je imao točno pola sata za nastup.

Ustupio Deni Udorović.

Redoslijed nastupa odlučila je sreća. Natjecatelji su izvlačili brojeve od 1 do 5, a Denija je zapao broj 2. — Malo mi je bilo žao što nisam dobio neki kasniji termin, ali to je sreća i nešto na što nisam mogao utjecati — rekao je.

S nastupom je počeo u 21:30. — Pripremio sam Tech House set, umixao ukupno 12 pjesama i još dodatno svirao na ritam-mašini, tako da je bilo dosta plesno, ritmično i dinamično. Vidio sam da je odgovaralo publici i članovima žirija, stvorila se ugodna plesna atmosfera. Bio sam zadovoljan svojim nastupom i odradio ga kako sam zamislio.

Nakon što su svi natjecatelji odradili svoj nastup, članovi žirija su uzeli desetak minuta za finalni dogovor i odluku. Tada je došao red na proglašenje pobjednika.

Ustupio Deni Udorović.

— Žiri je na pozornicu pozvao Lovru i mene, dvojicu koji smo im se najviše svidjeli. Nakon kratkog iščekivanja, proglasili su Lovru pobjednikom i ovogodišnjim hrvatskim predstavnikom na Ibizi. Nisam bio tužan ni razočaran, smatram da je i ovo jako velik uspjeh. Lovre je super dečko, odmah smo pronašli zajedničke teme i siguran sam da ćemo i glazbeno surađivati. Želim mu svu sreću na Ibizi i smatram da će biti odličan predstavnik Hrvatske, a ja ću se ponovno prijaviti dogodine i još više potruditi — rekao je Deni.

— Drago mi je što sam sudjelovao, bio sam jako sretan kada sam saznao da sam upao u top 5, sada kada sam završio na drugome mjestu znam da se još samo malo trebam potruditi, ne odustati i doći ću do željenog uspjeha i nastupa na Ibizi — zaključio je naš Phoenix Kraundler.

Ustupio Deni Udorović.
zatvori