Subota, 11. svibnja 2024.

FOTO Kako su kandidatkinje za Miss županije provele posljednji dan uoči izbora

Manje od 24 sata dijeli nas od drugog Izbora za Miss Koprivničko-križevačke županije. Posljednji dan uoči velikog događaja kandidatkinje su iskoristile za posjet županijskom sjedištu u Koprivnici gdje ih je primio župan Darko Koren, a nakon toga u Križevcima su se družile sa sponzorima.

Župan je na prijemu istaknuo važnost organizacije ovakvog događanja za promociju Županije. — Djevojkama čestitam na hrabrosti, a organizatorima na velikom trudu koji su uložili u projekt. Osim što je to sjajna promocija Koprivničko-križevačke županije, važno je naglasiti i doprinos društvenom životu zajednice.

Mladen Marendić. Foto: Zdenko Balog / prigorski.hr

Samu manifestaciju najavio je vlasnik licence Izbora za Miss Koprivničko-križevačke županije i vlasnik putničke agencije Le Monde Mladen Marendić rekavši kako će se za titulu Miss Podravine i Prigorja natjecati ukupno jedanaest kandidatkinja. Ocjenjivački sud imat će čak 13 članova, a pobjednica će predstavljati našu županiju na Izboru za Miss Hrvatske koji će se održati u rujnu u Istri.

U razgovoru za portal Prigorski.hr, Marendić je naglasio kako se radi o najstarijem i jedinom relevantnom izboru ljepote u Hrvatskoj. — Izbor za Miss Hrvatske ove godine slavi svojih 25 godina postojanja i jedini je nacionalni izbor ljepote na našim prostorima. Naravno, postoje različiti izbori koji su nastali kasnije, izgledaju slično te nastoje na neki način kopirati Izbor za Miss Hrvatske. Time ne želim umanjiti važnost bilo kojeg izbora ljepote već skrenuti pozornost na original.

Djevojke će nositi odjeću butika Showroom, večernje haljine i vjenčanice salona N-ina Sposa te haljine križevačke dizajnerice Martine Kuntić, a u prvom izlasku na pozornicu predstavit će se u majicama Koprivničko-križevačke županije. Na samom početku izbora bit će prikazan i promotivni film županijske Turističke zajednice dok će tijekom večeri nastupati Križevačka djevojačka straža, Križevačke mažoretkinje, Športski plesni klub Ritam Koprivnica i Križevački udaraljkaši, a program će voditi poznati komičar Zlatan Zuhrić Zuhra.

Sve to počinje u četvrtak u 20 sati u Hrvatskom domu u Križevcima.

zatvori