Subota, 4. svibnja 2024.

MODA Hit komad ovog ljeta – mala narančasta haljina

Modno osvježenje uz trikove i savjete donose vam sestre Dunja i Maja Mutavdžija s bloga beseenbepopular.com, a danas su za vas pripremile nekoliko savjeta kako nositi malu narančastu haljinu, kako se našminkati i spremno dočekati ljeto.

Neizostavan modni komad ovog ljeta – mala narančasta haljinica. S razlogom je narančasta skinula s trona crnu boju, a najbolji primjer je za to Kylie Jenner, modna ikona koja je zasjala u maloj narančastoj haljini. Ne dođe li vam da nabavite svoju?

Ljeto je pred vratima i sigurno smo svi već zamijenili debele komade zimske odjeće s tankim krpicama koje smo s guštom nosili prošlo ljeto. Pregršt boja i materijala zauzelo je garderobe i spremno čeka da na prvu zraku sunca i prvog vjesnika ljeta, otvori sezonu.

Upravo na vrijeme izabrale smo si ovu krasnu narančastu haljinu i pukim slučajem ugledale je na modnoj tinejdžerskoj ikoni, Kylie Jenner. Znate onu poznatu stvar da sve što Kardashiani i Jenneri stave na sebe već druge sekunde je trendi i vidljivo na svima koji iole prate modu. Ne pratimo previše što nose ove mlade dame, ali u jednom se moramo složiti, a to je da imaju dobar ukus.

Za ovakve kratke haljinice potrebno je samo malo hrabrosti i dobar par cipela. Ova haljina nije samo odjevni predmet, već svojim dizajnom, naborima i asimetričnim linijama, kreriana je da bude modni detalj. Stoga je treba znati održati u centru pozornosti.

Slijedi nekoliko savjeta kako nositi malu narančastu haljinu:

Haljina za večernji izlazak – ova haljina je idealna za opušteni večernji izlazak u restoran uz plažu ili za večernje piće u baru na otvorenom. Ako ste ju namjenili upravo za to onda ju iskombinirajte s polu otvorenim štiklama smeđih tonova, a od nakita stavite decentnu ogrlicu.

Izvor: beseenbepopular.com
Izvor: beseenbepopular.com
Izvor: beseenbepopular.com

Haljina za špancir po gradu – ako smatrate da bi vam ova haljina bila idealna kombinacija za dan i dnevne aktivnosti, onda ju svakako iskombinirajte uz ravne sandale i tanki choker. Ravne sandale su udobne i u takvoj kombinaciji poručuju da vam je ugodno u vašoj koži i da ste spremne na sve avanture koje vam se nađu na putu.

Izvor: beseenbepopular.com
Izvor: beseenbepopular.com
Izvor: beseenbepopular.com

Haljina za party do zore – volite plesati i istraživati nova mjesta za izlaske? Ova haljina pun je pogodak u kombinaciji sa sandalama na punu petu, koje osim što su ugodne i omogućuju vam da plešete do zore, također su i elegantne. Uz ovu kombinaciju dovoljan vam je samo ručni sat koji će dodati nježan dodir elegancije i tanka bomber jakna koja će održati buntovnicu u vama budnu i zagrijati vas u sitnim večernjim satima.

Izvor: beseenbepopular.com
Izvor: beseenbepopular.com

Nakon što ste se odlučile kako ćete i za koju prigodu odjenuti ovakvu haljinu, slijedi nekoliko savjeta kako se našminkati.

Ako ovu divnu haljinicu nosite za večernji izlazak, crni smokey eyes je pravi izbor. Izaberite sjajniju nijansu za unutarnji kut oka, dok u vanjski stavite tamnije mat boje te na kraju malo crne kako bi dodatno produbila ovaj makeup look. Na usne preporučamo nude nijansu, kako usne ne bi oduzimale previše pažnje.

Izvor: beseenbepopular.com

Ako, s druge strane, ovu haljinu nosite za dnevni look, svakako bi dobar izbor bile upečatljive usne s toplim smeđim ili narančastim tonovima, te neutralne oči. Na kapke stavite nježne tople nijanse, a izgled upotpunite maskarom kako bi vam oči došle do izražaja.

Ovo je nekoliko načina kako iskombinirati narančastu haljinu za svakodnevne aktivnosti te kako ju upotpuniti make up-om. Kao što se i dalo zaključiti s ovakvim komadom odjeće ne možete pogriješiti. Zavladajte svojim stilom jer “Orange is the new black”.

Tekst: Dunja i Maja Mutavdžija, beseenbepopular.com

zatvori