Petak, 26. travnja 2024.

FOTO Juniori pobjedom zaključili prvenstvo i završili na vrlo dobrom četvrtom mjestu

Juniori Slaven Belupa uvjerljivom pobjedom 4:1 nad vršnjacima Hrvatskog Dragovoljca u 22. kolu Prve hrvatske nogometne lige zaključili su ovogodišnje prvenstvo. S 36 osvojenih bodova igrači trenera Ivice Sertića osvojili su vrlo dobro četvrto mjesto.

Što se tiče današnje utakmice, Slavenaši nisu imali velikih problema sa Zagrepčanima te su već nakon pola sata igre praktički riješili cijelu utakmicu. Na najbolji mogući način juniori koprivničkog prvoligaša otvorili su utakmicu. U sedmoj minuti pogodak za 1:0 postigao je Srbljinović. Desetak minuta kasnije vodstvo je povećao Bogojević, a isti igrač je u 30. minuti zabio i za 3:0.

Gosti su smanjili rezultat odmah na početku drugog poluvremena, u 47. minuti, ali bila je to lažna nada da se mogu vratiti u susret jer je Roberto Ribić u 69. minuti ‘stavio točku na i’ zabivši pogodak za 4:1.

SASTAV: Slukić, Čupić, Hlevnjak, Zanjko, Dolček, Hajdinjak, Srbljinović, Bistrović, Bogojević, Mladen, Nikšić. Još su igrali: Jajalo, A.Ribić, Ri.Ribić, Jagarinac, Pavlović.

Strijelci: Srbljinović, Bogojević x2, Roberto Ribić

 

zatvori