Petak, 26. travnja 2024.

FOTO/VIDEO Zaljubljeni koprivnički srednjoškolci Eric i Lucija oduševili žiri showa ‘Zvijezde’

U popularnom pjevačkom natjecateljskom showu “Zvijezde” u srijedu je nastupio mladi par koprivničkih školaraca Lucija Đaković i Erik Vidović.

Zaljubljeni tinejdžeri svojim su izvedbama oduševili žiri u kojem sjede Tony Cetinski, Massimo i Remi i zasluženo izborili daljnji tijek natjecanja.

Tonyju je Erikov glas bio jako zanimljiv, ugodan i točan, dok je Remi u Ericu vidjela “glazbenu budućnost koja seže izvan Hrvatske”. Kod Lucije je pak primijetila da je imala tremu, ali im je ipak dala šansu da se dokažu u drugom krugu natjecanja. Cijeli nastup možete pogledati ovdje.

Ustupila Lucija Đaković.

– Bilo nam je jako lijepo, ali i naporno. Oboje smo zadovoljni s postignutim ciljem i to je samo jedan korak u našim karijerama pjevača. Upoznali smo predobre ljude koji su stvarno bili ogromna podrška u trenucima kad nam je bilo najteže. Žiri je isto bio iskren i korektan i to nam se svidjelo zato što volimo kad nam se kaže istina. Ponosna sam na Erica jer je stvarno rasturio i skoro me rasplakao od sreće – podijelila je s nama dojmove Lucija, inače učenica drugog razreda koprivničke Gimnazije “Fran Galović”.

"Shape of you" by Lucija i Erik

Spavaš li mirno, Ede Sheerane? 🎤🎶👏🏻
#rtlzvijezde #nebojegranica

Posted by Zvjezdice i Zvijezde on Wednesday, May 10, 2017

 

Osim pojedinačnih nastupa, žiri je Erica i Luciju zamolio da nešto i zajedno otpjevaju, a njihova izvedba pjesme Shape of you Ed Sheerana zapalila je i društvene mreže. Na Facebook stranici showa video je objavljen uz opis “Spavaš li mirno Ede Sheerane?”, a u 11 sati od objave pregledan je više od 50 tisuća puta i sakupio je više od dvije tisuće lajkova.

zatvori