Četvrtak, 9. svibnja 2024.

DRUGA ŽNL Derbi Miklinovca i Lipe, Kuhar: Želimo matematički osigurati drugo mjesto

Ovog vikenda igrat će se 23. kolo Druge županijske nogometne lige. Na vrhu je gotovo sve jasno. Ferdinandovac je na korak do titule, a Miklinovec do drugog mjesta. Na dnu će dva mjesta koja vode u Treću ligu pokušati izbjeći Prugovac, Reka i Viktorija. Krenimo redom.

Prva utakmica Druge lige igrat će se sutra u Koprivnici. U derbiju će drugoplasirani Miklinovec ugostiti trećeplasiranu hlebinsku Lipu. — Pobjedom protiv Lipe i matematički bismo osigurali drugo mjesto tako da nam ne preostaje ništa drugo nego od prve minute krenuti na pobjedu. Sigurno će nam veliki motiv biti i jesenski poraz u Hlebinama kada su nas pobijedili s velikih 6:0, ali to nije bio realan prikaz snaga već naš loš dan — rekao nam je trener Miklinovca Matija Kuhar.

Sve ostale na rasporedu su u nedjelju. Starigrad će biti domaćin Viktoriji dok će u Prugovcu igrati istoimeni domaćin i herešinski Omladinac. — Mislim da će oba domaćina upisati pobjede i doći do tri boda — prognozira Kuhar.

Gornja Rijeka će imati težak zadatak protiv Ferdinandovca, a zanimljiv susret gledat ćemo u Sigecu gdje će Mladost nove bodove tražiti protiv Tehnike. — Ferdinandovac će upisati tri boda u Gornjoj Rijeci, dok će u Sigecu biti tvrda utakmica u kojoj, po mojem mišljenju, pobjednika nećemo vidjeti. Bit će neriješeno — rekao nam je trener Miklinovca.

GOŠK će u Gotalovu ugostiti bregovsku Mladost dok će Hrvatski bojovnik biti domaćin Reki. — GOŠK i Mladost igraju u promjenjivoj formi ovog proljeća i mislim da će u Gotalovu biti neriješeno, dok je za mene Hrvatski bojovnik blagi favorit protiv Reke — zaključio je Kuhar.

Utakmica u Mokricama Miholečkim igrat će se s početkom u 16, a sve ostale na rasporedu su od 17 sati.

Druga ŽNL – 23. kolo

Rezultate prognozira Matija Kuhar, trener Miklinovca (Koprivnica).

Subota, 13. svibnja
17:00
Koprivnica: Miklinovec – Lipa 1
Nedjelja, 14. svibnja
16:00
Mokrice Miholečke: Hrvatski bojovnik – Reka 1
17:00
Starigrad: Starigrad – Viktorija 1
Prugovac: Prugovac – Omladinac 1
Gornja Rijeka: Gornja Rijeka – Ferdinandovac 2
Gotalovo: GOŠK – Mladost KB X
Sigetec: Mladost – Tehnika X

zatvori