Subota, 4. svibnja 2024.

VELIKO SRCE ZA VELIKO SRCE Rukometašice Podravke čestitale zlatnim olimpijcima te ih nagradile poklonima

Rukometašice Podravke Vegete jučer su pokazale da, osim velikog sportskog talenta, imaju i veliko srce. Naime, Podravkašice su nagradile Natašu Zamljačanec Plahinek, Vladimira Strmeckog i Ivana Dujakovića, zlatne olimpijce Sportske Udruge ‘Veliko srce’, novčanim iznosom koji su za njih prikupile.

— Kao što i svake godine radimo, i ove smo odlučili izdvojiti barem dio naše pažnje onima kojima je to potrebno. S obzirom na to da je naš trener Alen Marošević ujedno i trener zlatnih olimpijaca odlučili smo ih, na neki način, nagraditi. Sigurni smo da su uložili veliki trud i velik dio svog vremena u treniranje jer dva zlata i dva srebra ogroman su uspjeh. I mi znamo kako je lijepo ostvarivati vrhunske rezultate, a znamo i kakav je osjećaj kad netko drugi to cijeni i kad te nagradi. Drago mi je da su sve cure, treneri i ljudi iz uprave velikodušno prihvatili ovu ideju jer je uvijek lijepo napraviti dobro djelo, a nadamo se da će ovaj mali znak pažnje biti veliki poticaj Nataši, Vladimiru i Ivanu da nastave s odličnim rezultatima kao i do sada — rekla nam je kapetanica Podravke Vegete Ivana Kapitanović.

Snimio Luka Šarlija.

Hvalevrijedan potez Podravkašica s oduševljenjem su prihvatili zlatni olimpijci koje su rukometašice ugostile nakon popodnevnog treninga u sportskoj dvorani koprivničke Gimnazije Fran Galović.

— Zaista smo zahvalni na poklonima. Ovo nam je dokaz da smo zaista napravili veliki rezultat u Austriji i sigurni smo da će nam biti veliki motiv za daljnje treninge — rekao nam je osvajač dvije zlatne medalje Vladimir Strmecki.

Snimio Luka Šarlija.

Podsjetimo, u vrlo jakoj konkurenciji Nataša Zamljačanec Plahinek i Vladimir Strmecki osvojili su zlatna odličja u disciplini trčanje na krpljama na 200 metara, dok su u štafetnom trčanju na krpljama 4×100 Nataša Zamljačanec Plahinek i Ivan Dujaković osvojili medalje srebrnog sjaja.

Da će im uistinu ova nagrada biti još jedan motiv dokazali su Olimpijci na odlasku pozdravivši trenera Maroševića sa: “Nemojte zaboraviti da je u četvrtak trening, vidimo se!”

zatvori