Subota, 4. svibnja 2024.

Rukometaši Koprivnice svladali Marof i vratili se u vrh, mlađi kadeti pobijedili Viroviticu

Rukometaši Koprivnice Hangar 18 svladali su u sportskoj dvorani koprivničke Gimnazije Fran Galović Marof rezultatom 30:25 u 23. kolu Treće hrvatske rukometne lige Sjever.

U prvih desetak minuta gledali smo nervoznu utakmicu s puno pogrešaka. Tada su Koprivničanci preuzeli inicijativu te su do kraja prvog poluvremena otišli na visokih plus 6. Rezultat je bio 19:13. U drugom dijelu domaćin je imao ‘crnu rupu’ od petnaestak minuta koju su gosti spremno iskoristili te su u jednom trenutku došli do samo gola zaostatka. Ipak, Koprivnica se ‘probudila’ te je na kraju slavila s pet pogodaka razlike. Najefikasniji Koprivničanac bio je Karlović s deset postignutih pogodaka. Ovom pobjedom Koprivnica je došla do četvrtog mjesta s 31 osvojenim bodom.

Mlađi kadeti, pod vodstvom trenera Matije Rušaka, svladali su na gostovanju vršnjake Virovitice rezultatom 20:13. Najistaknutiji pojedinac bio je Milošević s 11 postignutih pogodaka. Dječaci rođeni 2004. godine i mlađi, pod vodstvom trenera Antonija Pranjića, ostvarili su polovičan uspjeh u Čazmi. Domaćina su svladali rezultatom 18:25, a od Slatine su izgubili s 27:23.

zatvori