Ponedjeljak, 29. travnja 2024.

RK KOPRIVNICA HANGAR 18 Četiri generacije po bodove u Koprivnici, Bjelovaru, Virovitici i Čazmi

Rukometni klub Koprivnica Hangar 18 čeka bogati sportski vikend. Čak četiri generacije igrat će u Koprivnici, Bjelovaru, Virovitici i Čazmi.

Seniorska ekipa, pod vodstvom trenera Branka Krajačića, odmjerit će snage u sportskoj dvorani koprivničke Gimnazije Fran Galović s Marofom u 23. kolu Treće hrvatske rukometne lige Sjever. Eventualnom pobjedom Koprivnica bi se izjednačila na četvrtom mjestu prvenstvene ljestvice sa subotnjim protivnicima. Utakmica će se igrati s početkom u 14 sati.

Što se tiče škole rukometa, u subotu će igrati dvije generacije, a u nedjelju jedna. Svi će nove bodove tražiti na gostovanjima. Pod vodstvom trenera Stubičara, dječaci B gostuju kod Bjelovara gdje će odmjeriti snage s dvije ekipe Bjelovarčana.

Rukometaši rođeni 2002./2003. godine, pod vodstvom trenera Rušaka, također u subotu, igrat će na gostovanju kod Virovitice, dok će utakmice Međužupanijske lige u Čazmi u nedjelju protiv Ivanske i Slatine igrati dječaci rođeni 2004./2005. godine pod vodstvom trenera Pranjića.

zatvori