Četvrtak, 2. svibnja 2024.

PRVA ŽNL Borac protiv Graničara, Sloga protiv Panonije, Bebek: Nema opravdanja ako ne osvojimo tri boda

Pred nama je 19. kolo Prve županijske nogometne lige. Vodeća trojka nove bodove tražit će na svojim travnjacima, a najzanimljivije utakmice bit će one u Koprivničkom Ivancu i Imbriovcu.

U Ivancu ćemo gledati dvoboj Sloge i Panonije, dviju momčadi koje trenutno mirno plove sredinom ljestvice, ali još uvijek jednim okom prate momčadi na dnu. — Nakon paklenog rasporeda u prva četiri kola napokon smo se počeli dizati u formi i sada, kada nam dolaze lakši protivnici, nadam se da će naš rad doći na naplatu i zaista nema opravdanja ako ne osvojimo tri boda u nedjelju. Bez obzira na promjene u Panoniji, idemo od početka utakmice otvorenog garda na pobjedu. Do kraja prvenstva želimo pružati što bolje igre i u svakoj utakmici ići na pobjedu — rekao nam je trener Sloge Damir Bebek.

U Imbriovcu ćemo pak gledati derbi Borca i legradskog Graničara. Trećeplasiranim Imbriovčanima, ukoliko žele nastaviti lov za prvim mjestom, tri boda su imperativ. Lider prvenstva Tomislav iz Drnja ne bi trebao imati velikih problema protiv fenjeraša Fugaplasta, baš kao ni Mladost u Kloštru Podravskom protiv Bratstva. — Sve tri momčadi s vrha tablice će ostvariti pobjede. U Drnju je samo pitanje s kojom će razlikom završiti susret, Bratstvo nema šanse u Kloštru, a po meni legradski Graničar ne može iznenaditi Borac — pojasnio je trener Sloge.

U Svetom Ivanu Žabnu snage će odmjeriti domaći Tomislav i Prekodravac, a u Đelekovcu Osvit i novigradska Drava. Prvu utakmicu 19. kola u subotu će s početkom u 16 sati igrati u Kalinovcu istoimeni domaćin i molvarska Mladost. — Tomislav je izrazito domaćinska ekipa, mlada momčad koja će, ako ostane na okupu, za nekoliko godina biti jaka. Smatram da će osvojiti tri boda protiv Prekodravca. U Đelekovcu mislim da nema dileme, razlika u kvaliteti je velika u ovom trenutku i Osvit će osvojiti tri boda. Što se tiče utakmice u Kalinovcu, prognozirao bih remi. Molvarci ne zaslužuju mjesto na kojem jesu, vrlo su dobra momčad i mogu doći do boda sutra — zaključio je Bebek.

Utakmica u Kalinovcu počinje u subotu u 16 sati. Sve ostale su na rasporedu u nedjelju, u Đelekovcu od 10, a drugdje od 16 sati.

Prva ŽNL – 19. kolo

Rezultate prognozira Damir Bebek, trener Sloge (Koprivnički Ivanec).

Subota, 15. travnja
16:00
Kalinovac: Kalinovac – Mladost (Molve) X
Nedjelja, 16. travnja
10:00
Đelekovec: Osvit – Drava 1
16:00
Koprivnički Ivanec: Sloga – Panonija 1
Sveti Ivan Žabno: Tomislav – Prekodravac 1
Drnje: Tomislav – Fugaplast 1
Imbriovec: Borac – Graničar 1
Kloštar Podravski: Mladost – Bratstvo 1

zatvori