Petak, 26. travnja 2024.

GOLIJADA U BJELOVARU Koprivnica upisala poraz

Nogometaši Koprivnice poraženi su na gostovanju u Bjelovaru rezultatom 3:2 u 26. kolu Treće hrvatske nogometne lige Istok.

Kao i prije tjedan dana Zeleni su loše ušli u utakmicu te su na samom početku primili gol nakon kornera. Do kraja prvih 45 minuta ni jedna ni druga momčad nisu uspjele postići pogodak te se s minimalnom prednošću domaćina otišlo na odmor.

U drugom poluvremenu vidjeli smo pravu malu golijadu. Koprivnica je izjednačila iz jedanaesterca: siguran s bijele točke bio je kapetan Bojan Tucaković. Bolji su u tom trenutku bili igrači koprivničkog trećeligaša, ali nisu iskoristili svoje prilike.

Nakon dekoncentrirane reakcije obrane Koprivnice Bjelovar je poveo s 2:1, a kasnije, kada se utakmica u potpunosti otvorila, primila je i treći pogodak. Počasni gol za 3:2 zabio je Kovačić.

— Teško mi je bilo što komentirati poslije ovakve utakmice. Dali smo sve od sebe, trudili se, ali na kraju su bodovi ostali domaćinu. Okrećemo se treninzima i idemo što spremniji dočekati iduću utakmicu u kojoj nas čeka težak izazov protiv Međimurja — rekao nam je kapetan Tucaković.

Ovim porazom Koprivnica je ostala na učinku od 22 osvojena boda.

zatvori