Petak, 3. svibnja 2024.

FOTO Župan Koren primio zlatne olimpijce Velikog srca: Nadam se da se vidimo uskoro povodom novih odličnih rezultata

Župan Darko Koren, zajedno sa svojim zamjenicima i pročelnicama, danas je primio članove Sportske udruge za pomoć osobama s intelektualnim teškoćama ‘Veliko srce’ kako bi im čestitao na odličnim rezultatima na nedavno održanim Zimskim olimpijskim igrama u Austriji.

U prostorijama Županijske uprave župan Koren čestitao je zlatnim olimpijcima Nataši Zamljačanec Plahinek, Vladimiru Strmeckom i Ivanu Dujakoviću koji su se s natjecanja vratili s četiri medalje, te im je uručio prigodne poklone.

— Pravo mi je zadovoljstvo što smo se našli danas ovdje. Želim vam čestitati na dosadašnjim postignućima, ali i na vašem velikom radu. Također, zaželio bih vam puno uspjeha i dalje tako da se opet za neko vrijeme, povodom novih odličnih rezultata, nađemo ponovno tu kod nas — rekao je župan Koren.

Ponosan na svoje sportaše bio je njihov trener i predsjednik udruge “Veliko srce” Alen Marošević koji se zahvalio na poklonima i prijemu.

— Hvala vam na pozivu i domaćinstvu. Zaista sam ponosan što sam tu pred vama s moja tri sportaša. Rezultat na Olimpijadi je zapravo zasluga svih kumulativnih rezultata iz prijašnjih natjecanja. Zaista smo mukotrpno radili za ove medalje, a iako nismo najavljivali da odlazimo po odličja jer nismo točno znali kakva nam je konkurencija, znali smo koliko smo dobri i zaista smo sretni zbog ostvarenog — rekao je Marošević.

Podsjetimo, u vrlo jakoj konkurenciji Nataša Zamljačanec Plahinek i Vladimir Strmecki osvojili su zlatna odličja u disciplini trčanje na krpljama na 200 metara, dok su u štafetnom trčanju na krpljama 4×100 Nataša Zamljačanec Plahinek i Ivan Dujaković osvojili medalje srebrnog sjaja.

zatvori