Subota, 27. travnja 2024.

ŽNL Čeka nas zanimljiv vikend, Čmela poručuje Ferdinandovcu: Nećete se dobro provesti u Bregima

Pred nama je 15. kolo Prve i Druge županijske nogometne lige. Čeka nas još jedan uzbudljiv nogometni vikend diljem županije.

U Prvoj ligi zanimljiva utakmica čeka nas u Imbriovcu gdje će Borac biti veliki favorit protiv Sloge iz Koprivničkog Ivanca.

— Tri boda, pogotovo pred našom publikom, su imperativ i neuspjeh bi bio kada ne bismo došli do pobjede. Oporavkom Vrkića i dolaskom Bačija sigurno smo jači. Ipak, Sloga je tvrd orah i uvijek su s njima tvrde utakmice. To je iskusna ekipa koja nam ne leži, igraju jedan spor nogomet, puno se bave sucima i tako nam razbijaju ritam, a mi se tome teško prilagođavamo — rekao nam je trener Borca Zlatko Andrašić.

Molvarska Mladost nakon teškog poraza od Fugaplasta iskupljenje će tražiti na svom terenu protiv legradskog Graničara, dok ćemo u Drnju gledati dvoboj dvaju Tomislava: lider prvenstva ugostit će momčad iz Žabna. — Molvarci imaju imperativ pobjede i vjerujem da će do nje doći jer imaju puno jaču momčad nego što to tablica pokazuje. Drnje je jedna od najboljih ekipa u ligi i jedinica je po meni najsigurnija oklada — prognozirao je Andrašić.

U derbiju začelja snage će u Kunovcu odmjeriti Bratstvo i Fugaplast, a drugoplasirana kloštranska Mladost ne bi trebala imati većih problema na svom travnjaku protiv novigradske Drave. — I Bratstvo i Fugaplast su se pojačali, vjerujem da će utakmica završiti remijem. Drava se raspala u prijelaznom roku i nemaju više kvalitetu tako da jedinica na Mladost k’o kuća — rekao je trener Borca iz Imbriovca.

Kalinovac će ugostiti Prekodravac, a u Đelekovcu će igrati Osvit i Panonija. — Kalinovac je promijenio dosta igrača pa će imati problema s uigravanjem. Ipak, domaći teren, iskustvo, Belobrk, bit će to jedinica. Osvit i Panonija igrat će gotovo lokalni derbi. Bit će neizvjesno, stoga prognoziram x — zaključio je Andrašić.

Druga ŽNL

Osim u Prvoj, pred nama su nove utakmice i u Drugoj županijskoj nogometnoj ligi. Mladost iz Koprivničkih Bregi imat će težak zadatak protiv prvolasiranog Ferdinandovca na svom travnjaku.

— Rekao bih da je nedjeljna utakmica najlakša u proljetnom dijelu prvenstva za nas. Svi očekuju da nas Ferdinandovac svlada, međutim ja sam uvjeren da će se gosti morati jako, jako pomučiti da dođu do bodova u Bregima. Moji dečki su spremni da se iskupe za grešku iz prvog kola i siguran sam da se Ferdinandovac neće dobro provesti na našem igralištu — rekao nam je Branko Čmelješević, trener Mladosti iz Koprivničkih Bregi.

U susjedskom derbiju snage će odmjeriti Reka i Starigrad, dok će Miklinovec na svom travnjaku ugostiti Viktoriju iz Vojakovca. — Siguran sam u pobjedu Starigrada, dvojka čista po meni. Miklinovec neće imati problema s Viktorijom — rekao je Čmela.

Tehnika će na koprivničkom Gradskom stadionu ugostiti Prugovac, a Lipa će u Hlebinama prvu proljetnu pobjedu tražiti protiv herešinskog Omladinca. — Tehnikaši će pobijediti Prugovac, a u Hlebinama očekujem tvrdu utakmicu u kojoj će Lipa i Omladinac podijeliti bodove — prognozirao je trener Mladosti.

U Mokricama Miholečkim Hrvatski bojovnik će ugostiti GOŠK, dok će u Sigecu igrati Mladost i Gornja Rijeka. — Mislim da će Hrvatski bojovnik svladati GOŠK, a Mladost neće imati velikih problema protiv Gornje Rijeke.

Utakmice u Kalinovcu i Miklinovcu igrat će se u subotu, a sve ostale na rasporedu su u nedjelju. Osim susreta u Đelekovcu koji će se igrati s početkom u 10 sati, svi ostali igrat će se s početkom u 15 sati.

Prva ŽNL – 15. kolo

Rezultate prognozira: Zlatko Andrašić, trener Borca (Imbriovec)

NEDJELJA, 18. ožujka
10:00
Đelekovec: Osvit – Panonija X
15:00
Drnje: Tomislav – Tomislav (Sv. Ivan Žabno) 1
Imbriovec: Borac – Sloga 1
Kalinovac: Kalinovac – Prekodravac 1
Kloštar Podravski: Mladost – Drava 1
Kunovec: Bratstvo – Fugaplast X
Molve: Mladost – Graničar 1

Druga ŽNL – 15. kolo

Rezultate prognozira: Branko Čmelješević, trener Mladosti (Koprivnički Bregi)

SUBOTA, 18. ožujka
15:00
Koprivnica: Miklinovec – Viktorija 1
NEDJELJA, 19. ožujka
15:00
Mokrice Miholečke: Hrvatski bojovnik – GOŠK 1
Sigetec: Mladost – Gornja Rijeka 1
Koprivnica: Tehnika – Prugovac 1
Reka: Reka – Starigrad 2
Hlebine: Lipa – Omladinac X
Koprivnički Bregi: Mladost – Ferdinandovac X

zatvori