Četvrtak, 2. svibnja 2024.

FOTO Zeleni poraženi u Bijelom Brdu, Mešnjak: ‘Bili su pametniji i zasluženo pobijedili’

Nogometaši Koprivnice izgubili su u prvoj utakmici proljetnog dijela prvenstva Treće hrvatske nogometne lige Istok. U 15. kolu odigranom u Bijelom Brdu domaći BSK je pobijedio rezultatom 2:0.

Oba gola za domaćine zabio je Dorić u 24. i 78. minuti. — U jednoj izjednačenoj utakmici domaćin je iskoristio svoje šanse, dok smo ih mi promašili. Bili su pametniji i nisu ulazili u nepotrebne rizike što im je na kraju donijelo zasluženu pobjedu. Mislim da smo i mi ostavili dobar dojam, no moramo nastaviti s radom i mislim da će se napredak u igri vidjeti — rekao nam je nakon utakmice trener Zelenih Želimir Mešnjak.

Podsjetimo, Koprivnica je tijekom priprema igrala vrlo dobar nogomet. Partije protiv slovenskog Veržeja, Vrbovca i druge momčadi Slavena bile su i više nego upečatljive, a onda je u posljednjoj pripremnoj utakmici došlo otriježnjenje i poraz od Bjelovara rezultatom 0:5.

Zeleni su trenutno četrnaesta momčad na ljestvici, a sljedeću utakmicu igraju na domaćem terenu na kojem će ugostiti Slaviju iz Pleternice.

NK Koprivnica: M. Tihelka, B. Tucaković, L. Sminderovac (od 89.’ A. Šokec), K. Srbljinović, N. Tuba, F. Srpak, R. Bukovac (od 84.’ M. Novak), A. Pavlović, L. Kovačić (od 46.’ S. Rajić), N. Brcković, M. Zirdum.

zatvori