Subota, 27. travnja 2024.

SAMO ZA ŽENE Dođite na seminar: SNAŽ(e)NE: Žena sam, mogu sve!

Koje bi osobine svaka žena poduzetnica trebala imati? Koliko je važna podrška obitelji i okoline da se žene odluče na poduhvat poduzetništva? Kako da žene odbace takozvanu “zonu komfora”? Je li istina da žene uglavnom nisu zainteresirane za tehnologiju? Kako srušiti barijere “u glavi” da ženama nije mjesto u IT sektoru?

Samo su neka od pitanja na koje će odgovoriti žene isključivo ženama! Povodom Dana žena, 8. ožujka, Koprivnički poduzetnik d.o.o. u suradnji s ALFA – Klubom poslovnih žena Koprivničko-križevačke županije, Hrvatskom gospodarskom komorom – Županijska komora Koprivnica i digitalnom agencijom Marisha studio organizira seminar pod nazivom SNAŽ(e)NE: Žena sam, mogu sve! s ciljem osnaživanja liderstva žena i poticanja žena na ulazak u poduzetništvo.

Seminar će se održati na Dan žena, 8. ožujka, u coworking prostoru Poduzetničkog inkubatora Koprivnica, na adresi Dravska 17, Koprivnica, u 14:00h!

Seminar je zamišljen kao panel rasprava u kojoj će žene sudionice ispričati vlastite poslovne priče te iznijeti svoj stav o tome zašto se žene u manjoj mjeri odlučuju biti poduzetnice te kako da odbace takozvanu “zonu komfora”. Sudionice će se osvrnuti i na IT sektor u kojem općenito dominiraju muškarci i objasniti kako da žene prevladaju barijere „u glavi“ da njima nije mjesto u IT sektoru. Nakon panel rasprave Ksenija Vitelić, poznata i kao „motivacijska mama“ će održati govor: „Odvaži se, pretvori san u stvarnost!“.

Sudionice: Martina Golčić, direktorica Koprivničkog poduzetnika; Marta Dombaj, regionalna direktorica prodaje za sjeverozapadnu Hrvatsku – Croatia zdravstveno osiguranje; Marija Šmic, vlasnica digitalne agencije Marisha studio; Ksenija Vitelić, trenerica za osobni razvoj; Laurel Delaney, osnivačica GlobeTrade-a s 25 godina iskustva u globalnom poslovanju (javljanje Skype-om)

Sadržaj seminara:

Panel rasprava: Žene u poduzetništvu: strah vs. strast
Panel rasprava: Žene u „muškom“ IT sektoru: hrabrost ili ludost?
Motivacijski govor Ksenije Vitelić, trenerice za osobni razvoj: Odvaži se, pretvori san u stvarnost!

zatvori