Ponedjeljak, 29. travnja 2024.

POLICIJSKI KVIZ Odgovorite na nekoliko pitanja i osvojite nagrade

Odsjek za sigurnost cestovnog prometa Policijske uprave koprivničko-križevačke u suradnji sa županijskim Povjerenstvom za ravnopravnost spolova u srijedu, 8. ožujka, obilježit će Međunarodni dan žena.

Tom prilikom zajedno će provesti preventivnu akciju “Žene u prometu” u sklopu koje će sudionice u prometu biti nagrađene za poštivanje prometnih propisa cvijećem i prigodnim promidžbenim materijalima. Akcija će trajati od 9:30 do 13:30.

Također, od 13 do 14:30 sati u prostorijama Koprivničko-križevačke županije održat će se okrugli stol na kojemu će se prezentirati stanje sigurnosti vezano uz sudjelovanje žena u prometnim nesrećama te razmatrati doprinose li stanju sigurnosti više žene ili muškarci.

Kao posebnu zanimljivost, u sklopu obilježavanja Međunarodnog dana žena Policijska uprava koprivničko-križevačka na svojim je internetskim stranicama objavila kviz znanja namijenjen sudionicama cestovnog prometa.

>> Kviz možete pogledati ovdje (napomena: namijenjen je ženama!)

Točne odgovore na postavljena pitanja s podacima o ženi koja je odgovorila (ime, prezime, adresa, broj telefona i e-mail) pošaljite do 6. ožujka na e-mail adresu [email protected]r. Pet žena koje će najbrže i točno odgovoriti na sva postavljena pitanja bit će nagrađeno na okruglom stolu, 8. ožujka.

zatvori