Petak, 3. svibnja 2024.

MŽNL Tehničar starta u Virovitici, Nikola Grabar: Bio bi neuspjeh da ne zadržimo prvo mjesto

Nogometaši Tehničara iz Cvetkovca sutra startaju s proljetnim dijelom sezone Međužupanijske nogometne lige Bjelovar – Koprivnica – Virovitica. Prvoplasirani Cvetkovčani odlaze na gostovanje kod Virovitice.

Sastav Tehničara, u odnosu na jesen, nije se promijenio. Odlazaka i dolazaka nije bilo. Jedina novost je povratak Marka Bartolića koji se polako oporavlja od ozljede koljena.

– Kroz pripreme smo radili na tome da budemo spremni, a mislim da nam je najveća prednost ostanak ekipe na okupu. Uigrani smo, svjesni smo svojih sposobnosti i samo se trebamo u svakoj utakmici postaviti na pravi način, kao i do sada. Ne smijemo si dozvoliti nikakvo opuštanje, nego u svaku utakmicu moramo ući maksimalno koncentrirani. U tom slučaju, mislim da nas jedino ozljede mogu eventualno usporiti ili napraviti nam neke probleme. Jedini cilj do kraja sezone zadržati je prvu poziciju i potvrditi igre iz prvog dijela sezone. Bila bi šteta, a mislim da i neuspjeh, da to ne učinimo – rekao nam je ponajbolji igrač Tehničara Nikola Grabar koji će preskočiti uvodni dio proljetnog dijela sezone zbog ozljede lakta.

Iako su Cvetkovčani veliki favoriti u sutrašnjem susretu opreza nikad dosta.

– Gledajući tablicu, problema ne bi trebalo biti, ali u zabludi je onaj tko gleda samo tablicu. Sigurni smo da su Virovitičani radili na pojačavanju ekipe, a razlika između prvog i drugog dijela sezone je ta da sada znamo sto očekivati, ali i svi ostali znaju sto očekivati protiv nas – oprezan je u najavi susreta bio Grabar.

Prvoplasirani Tehničar ima pet bodova prednosti u odnosu na Garić i prvi je favorit za osvajanje prvog mjesta. Može li nastaviti u jesenskom ritmu saznat ćemo nakon gostovanja u Virovitici. Utakmicu će se igrati sutra s početkom u 15:30.

zatvori